Recepti Top 10

Matrai šnicla – pohovano meso u rendanom crnom luku

Svinjska šnicla pohovana u rendanom crnom luku i rendanom krompiru sa pavlakom i trapist sirom, uz male tajne koje ovaj recept donosi, pravi je izbor za sve gurmane. Ovaj mađarski specijalitet možete probati u restoranu Roža Forum u Novom Sadu.

forum-matrai-snicla-meso

Čitajte Luftiku na Google vestima

Matrai šnicla ime je dobila po mađarskoj planini Matro čiji su vrhovi uvek bili beli. Upravo zbog toga, na šniclu se stavlja preliv od sira i pavlake, a uz meso odlično ide pomfrit i po koji komad svežeg sezonskog voća.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link