Recepti Top 10

Matrai šnicla – pohovano meso u rendanom crnom luku

Svinjska šnicla pohovana u rendanom crnom luku i rendanom krompiru sa pavlakom i trapist sirom, uz male tajne koje ovaj recept donosi, pravi je izbor za sve gurmane. Ovaj mađarski specijalitet možete probati u restoranu Roža Forum u Novom Sadu.

forum-matrai-snicla-meso

Matrai šnicla ime je dobila po mađarskoj planini Matro čiji su vrhovi uvek bili beli. Upravo zbog toga, na šniclu se stavlja preliv od sira i pavlake, a uz meso odlično ide pomfrit i po koji komad svežeg sezonskog voća.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link