Novi Sad

Masovna tuča, zapaljen autobus i udes na istoj lokaciji u Novom Sadu (VIDEO)

Na Futoškom putu u Novom Sadu, nedaleko od garaže GSP-a, oko ponoći je došlo do masovne tuče i tom prilikom privedeno je više lica.

Prema informacijama iz istrage, a do kojih je došao portal 021, u tuči je učestvovalo više lica, a zvanično je povređen samo jedan 15-godišnjak.

Dr Zoran Krulj iz Hitne pomoći prethodno je naveo da su povređena dva maloletnika.

Jedan maloletnik je nakon što je zadobio povrede hladnim oružjem otrčao i sakrio se, pa ga je ekipa hitne pomoći pronašla u Ulici Antuna Urbana. Ekipa Hitne pomoći ga je zbrinula i prevezla u Dečiju bolnicu na hirurgiju.

Kako navodi Krulj, drugi maloletnik (16) takođe je prevezen u Dečiju bolnicu na hirurgiju.

Podaci iz istrage govore da je jedna grupa mladića došla kolima iz pravca Veternika i na Futoškom putu zaustavila autobus GSP-a koji išao istim pravcem, upala unutra i došlo je do sukoba ove dve grupe, prilikom čega je zapaljena i jedna baklja.

Mada su se pojavile glasine da je pokušano paljenje utobusa, u policiji za 021.rs navode da prvi podaci iz istrage govore da to nije bila namera počinilaca, već da je baklja samo ubačena u autobus i napravila manju štetu na podu vozila pre nego što se ugasila.

Da u autobusu GSP-a nije bilo ozbiljnije štete za 021.rs potvrđeno je i u GSP-u.

Dalja istraga će utvrditi šta se tačno dogodilo, a policija radi i na identifikaciji svih počinilaca.

Inače, istovremeno je došlo do udesa na istoj lokaciji. Dva vozila su se sudarila dok su prolazila pored mesta incidenta, a tom prilikom povređena su tri muškarca, starosti 24, 25 i 40 godina.

Oni su zbrinuti na licu mesta. Na dalju dijagnostiku u Urgentni centar prevezeni su muškarci starosti 24 i 40 godina, dok je 25-godišnjak upućen na kućno lečenje sa uputom u slučaju pogoršanja situacije.

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

706 Shares
706 Shares
Share via
Copy link