Magazin Novi Sad

Opet sevaju pesnice: Masovna tuča u Laze Telečkog

U masovnoj tuči koja je prethodne noći izbila Ulici Laze Telečkog povređen je dvadesettrogodišnji mladić. Prema još uvek nezvaničnim informacijama mladić je sa prelomom ruke prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Do tuče je došlo kada je grupa mladića došla u sukob sa radnicima jednog od lokala u ovoj ulici, piše portal nsuzivo. Tuča je izbila u Ulici Laze Telečkog ispred jednog od lokala, a cela drama nastavila se i u Ulici Mite Ružića.

Doktor Zoran Krulj iz Hitne pomoći kaže za portal 021 da je njihova ekipa na lice mesta došla po pozivu policije u pola dva, kada su se učesnici incidenta nalazili na uglu Laze Telečkog i Mite Ružića.

Više informacija biće poznato nakon izveštaja policije.

Tužilaštvo potvrdilo da je prebijanje u Novom Sadu prijavljeno tek posle 20 dana

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Narodnjački lokali u Laze Telečkog i dalje svaku noć terorišu ceo kvart do 2-3 ujutro sa napanjenom muzikom do daske i otvorenim prozorima. Dakle, svaku noć. Nedeljom, ponedeljkom, utorkom, sredom, četvrtkom, petkom, subotom. Komunalnoj policiji su vezane ruke jer nemaju zakonska ovlašćenja da ih prinudno zatvore kada krše radno vreme i nivoe buke, već samo mogu da im pišu kazne od kojih imaju već hiljade neplaćenih. Neverovatno je da grad Novi Sad i dalje dozvoljava ovo sramotno iživljavanje šačice primitivaca nad stanarima Laze Telečkog, Miletićeve, Njegoševe, Mite Ružića, Katoličke Porte i šire. Ovi lokali privlače najgori šljam ovog grada jer su jedini od svih lokala u centru koji ne poštuju radno vreme i otvoreni su u to doba noći. Svi se onda kao čude kad se desi neko nasilje. Sve dok se ne reši problem rada narodnjačkih “klubova” u Laze Telečkog, uz svo dužno poštovanje ovom gradu kojeg volim, Novi Sad nema prava da sebe naziva Prestonicom Kulture.

Share via
Copy link