Lifestyle Moda

Maša Memedović je od glave do pete skockana u second hand komade i prava je modna inspiracija

maša memedović
Foto: Printscreen

Ćerka slavnog voditelja Jovana Memedovića, Maša Memedović, putem društvenih mreža šalje pratiocima poruku o značaju održive mode. Ona svojim modnim izborima potvrđuje da se odeća ne mora uvek kupovati po tržnim centrima, piše Zadovoljna.rs.

Ona je ranije objašnjavala kako šije stvari, prepravlja stare komade, a sada je pokazala svoju „jesenju uniformu“ koju je takođe u potpunosti pronašla u second hand radnjama.

Maša nosi vintidž kožnu pilotsku jaknu, kao i popularne cargo pantalone. Pantalone su, baš kao i Mašina jakna, takođe „iz druge ruke“, a u pitanju je brend Carhartt, koji je poznat po planinarskoj opremi visokog kvaliteta.

Zapravo, čarolija second hand radnji je upravo u tome što često možete da naletite na kvalitetnu odeću nekog zvučnog brenda, a u većini slučajeva su to sasvim dobro očuvani komadi.

Inače, Maša je nedavno pokazala još jedan svoj second hand ulov, koji se sada vratio u modu. U pitanju su kaubojske čizme, najpopularnije ove jeseni – a ona ih nosi uz džemper i farmerke.

Maša je divan primer kako treba čuvati okolinu modnim izborima – a i dalje izgledati fenomenalno.

Izvor: Zadovoljna.rs

Posetili smo second hand radnje u Novom Sadu i evo šta smo sve pronašli

Čitajte Luftiku na Google vestima

106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link