Magazin Poznati

Čudo od deteta, čuvena Virdžina, danas je u srećnom braku sa poznatim pevačem (FOTO)

Virdžina
Foto: Printscreen / Youtube

Prelepu Kikinđanku Martu Keler naša filmska publika i dalje najbolje prepoznaje po legendarnoj roli iz kultnog filma “Virdžina” Srđana Karanovića.

Marta poslednjih godina živi daleko od reflektora javnosti, svoj privatni život ljubomorno čuva za sebe i uživa u ljubavi sa legendarnim pevačem Zijom Valentinom.

Lepa glumica nikada nije patila za venčanicom, burmom niti svadbom, a poznati par odnevno uživa u ulozi roditelja.

Posvetila se porodici, a već nekoliko godina živi na relaciji Beograd-Pirot, budući da je profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu, piše Objektiv.

Marta danas ima 45 godina, a sa dugogodišnjim partnerom, muzičarem Zijom Rizvanbegovićem, poznatijim kao Zijo Valentino, ima sina Gordana.

– Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan. Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere. Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta – ispričala je Marta svojevremeno, nakon rođenja sina.

Marta je poreklom iz Kikinde, a samo dve godine nakon pomenute uloge koja je bila veoma zapažena i koja joj donela nagradu “Feliks” u Berlinu (i zbog koje su je smatrali čudom od deteta), pojavila se u filmu “Suze i njene sestre”.

Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, na odseku glume. Bavila se i radio novinarstvom, pet godina se kao voditeljka družila sa slušaocima jedne radio stanice.

Oprobala se 2006. i u rijaliti programu “Veliki brat”, kada je i poslednji put bila pod reflektorima domaće javnosti.

Izvor: Objektiv

5 sestara i sve virdžine: Život posvetile roditeljima i radu na imanju

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
115 Shares
115 Shares
Share via
Copy link