Horoskop Horoskopski znakovi

Mars je u Ribama, sledi vreme tračeva i mutne vode

Mars je 13. maja ušao u poslednji znak zodijaka (Ribe) u kojem će boraviti do kraja juna. U ovom period će biti naglašena kreativnost, neko će otkriti nove lične talente a za one koji su već u sferi umetnosti, sledi nekoliko nedelja izraženih kreativni sposobnosti.

Mars predstavlja akciju i, koliko god mu bilo dobro u vodi (za razliku od vazduha), ciljevi će i način na koji se do istih dolazi, biti nejasni. S druge strane, improvizacija, kreativan način rešavanja problema kao i prilagođavanje okolnostima… Vladajuća planeta ovog Marsa je u retrogradnom hodu (od 14.maja), tako da će dodatno zamrsiti situacije u kojima se budemo nalazili.

Na jedan posredan način, dobija se šansa da se isprave greške i propusti iz prošlosti.

Pojačana interesovanja za tajne, ovo su i ogovaranja, tračevi…

Svakom znaku će ovaj Mars doneti dinamiku na određenim poljima.

OVAN

Ovnovima je u prirodnom dvanaestom polju i ovo je neprijatan tranzit. Donosi razdražljivost, nesanice, nemir… strahovi su aktivniji nego inače.

Mars vlada znakom Ovna, tako da će pripadnike ovog znaka usporiti, dezorijentisati…

Koliko god napeti bili, voda će ipak ublažiti Ovnovsku energiju.

BIK

Bikovima je u polju prijatelja tako da su na vidiku sukobi. Te rasprave imaju koren u prošlosti i pripadnici ovog znaka će se sa time morati suočiti. Potencijalni prekidi relacija.

S druge strane, Bikovi će se posvetiti svojim planovima, a Mars u Ribama pravi povoljan aspekt na ovo Sunce, za razliku od Marsa u Vodoliji, tako da dolazi do stišavanja strasti u odnosu na nadređene i generalno na autoritete.

BILZANCI

Blizancima Mars prolazi kroz prirodno polje statusa. Donosi sukobe sa autoritetima, problem sa jednim od roditelja. Moguća je neka vrsta skandala.Tračevi.

Ono što je dobro kod ovog tranzita je to što donosi mogućnost novog početka na polju karijere.

Ugrožena vitalnost, moguće su povrede i potrebno je izbegavati preteranu fizičku aktivnost iako je na umerenom nivou preporučljiva.

RAK

Rakovima je u povoljnom aspektu, a nalazi se u prirodnom devetom polju, što donosi kontakt sa zakonom, kao i naglašeno zastupanje ličnih uverenja od kojih se sada neće odustajati.

Kako ovo polje predstavlja inostranstvo, autoputeve, fakultete, mogući su problemi kroz ovo polje, sukobi…

Mars je muškarac i ženama može doneti muškarca s puta.

LAV

Lavovima je u osmom polju i jedan broj pripadnika ovog znaka će se morati baviti nasledstvima.

Podrška će s njihove strane biti zatražena ali će izostati, što će izazvati sukobe ili nezadovoljstvo.

Preporuka je izbegavati ozbiljnije hirurške intervencije.

Obratiti pažnju na ishranu i kontrolisati upotrebu opijata, tableta…

DEVICA

Device Marsa sada imaju u prirodnom sedmom polju. Međuljudski odnosi trpe, narušeni su. Prekidi ugovora, kao i potpisivanje novih. Oni koji su započeli važne projekte tokom avgusta i do početka oktobra prošle godine, sada vide rezultate svog truda.

Oprezno sa partnerom, sukobi su neizbežni i potrebno je kontrolisati lične reakcije.

Device će generalno biti suočene sa veoma razdražljivim ljudima.

VAGA

Vage će biti izuzetno aktivne kada je posao u pitanju i to će ih iscrpljivati. Neophodan je oprez u odnosu sa kolegama zbog različitih stavova a jedna iskra može razbuktati požar.

Ne ulazite u bespotrebnu komunikaciju koja je bazirana na tračevima.

Moguće su upale, povrede. Partner će biti izuzetno nervozan ali će to pokušati kontrolisati.

ŠKORPIJA

Škorpijama se Mars nalazi u prirodnom polju ljubavi. Ovo je period relaksacije, nakon izazova tokom februara i marta. Ipak, dimanika u emotivnom odnosu je pojačana.

Voljena osoba je sklona provokacijama a ni vi nećete ostati dužni. Roditelji će imati neprilike sa decom, neposlušnost, tvrdoglavost…

Slobodne Škorpije su aktivne na ovom polju i moguća nova romansa. Proveriti da li je osoba za koju ste zainteresovani slobodna.

STELAC

Strelčevima se ova planeta nalazi u polju doma tako da su ušli u period napetih odnosa sa ukućanima, ali i sa nadređenima. Sada vaša sujeta/ego mogu biti povređeni.

Takođe, mogući problem sa cevima i generalno vodom u domu. Porodične tajne isplivavaju na površinu a razmišlja se i o selidbi.

JARAC

Jarčevima je u prirodnom polju komunikacije i saobraćaja. Sarkazam je naglašen tako da su i rasprave moguće. Velika aktivnost na društvenim mrežama. Budite oprezni u saobraćaju, a Mars će doneti sukobe sa mlađom rodbinom.

Iako će doći stabilizacije na polju novca, javiće se povremeni problemi kada je platni promet u pitanju.

VODOLIJA

Vodolije su usmerene na polje novca. Prihodi su nešto veći ili je spremnost za poboljšanje salda, ali će troškovi takođe biti prisutni, tako da ostaje vrlo malo prostora za uštedu.

Proveravajte novčanice. Vodolije moraju pripaziti na ishranu, jer su mogući problemi sa stomakom…

RIBE

Ribama je u prirodnom polju ličnosti i ovaj tranzit će doneti veliku aktivnost dvanaestom horoskopskom znaku. Na površinu izlazi i agresija koju je neophodno kvalitetno usmeriti. Koliko god ovaj znak bio nesklon sukobima, sada su oni ipak prisutni.

Nestrpljenje, netaktičnost utiče na odnos sa drugim ljudima i potrebno je kontrolisati svoje reakcije i birati kada stupati u akciju.

Mars je u Ribama do 28.juna.

Jarac, Bik i Blizanci treba posebno da se čuvaju retrogradne Venere do 26. juna

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

554 Shares
554 Shares
Share via
Copy link