Horoskop Horoskopski znakovi

Jarac, Bik i Blizanci treba posebno da se čuvaju retrogradne Venere do 26. juna

devojka-brige

Period retrogradne Venere od 13. maja do 26. juna doneće značajne promene posebno za tri horoskopska znaka. Reč je o Blizancima, Jarčevima i Bikovima, piše za Telegraf astrolog Aleksandra Bjeljac.

Astrolog objašnjava zašto će retrogradna Venera najgore uticati baš na ove znakove horoskopa.

Blizanci

Vama je retrogradna Venera u vašoj prvoj kući. To govori da ćete vi najviše osetiti njen uticaj. Zato obratite pažnju na sve moguće promene koje planirate.

Moj vam je savet da malo mirujete, nemojte ništa renovirati, menjati. Ne kupujte nove uređaje, ne započinjite nove poslove. Prosto strpite se malo, sačekajte da Venera krene svojim pravim hodom, jer ovaj njen devijantni hod nije pogodan ni za koga, posebno za vas.

Jarac

Vi u ovom periodu povedite racuna o svakodnevnom životu. Mozda se zbog teških životnih okolnosti nametne potreba za konzumiranjem alkohola, medikamenata i psihoaktivnih supstanci – kontrolišite se, jer nije sve tako crno.

Oprez kada je zdravlje u pitanju. Hronične bolesti mogu doći do izražaja. Ukoliko osećate bilo kakve tegobe, obratite se lekaru.

Bik

Obratite pažnju na koji način komunicirate sa ljudima oko sebe. Bilo da je reč o poslu, komšiluku, prijateljima ili emotivnim partnerima.

Pojaviće se “glad” za većom zaradom, ali pazite da na tom putu ista potreba ne pojede vas. Sve sto vas je ranije opterećivalo sada dolazi do izražaja. Budite prizemni i jaki, vaše želje će se ostvariti sredinom leta.

Retrogradna Venera: U junu puštanje s lanca i talas nadolazeće strasti

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

554 Shares
554 Shares
Share via
Copy link