Magazin

Kako nas je snežni trk Marka Đurića zaledio od blama? (VIDEO)

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ovog jutra uopšte nije lenčario – probudio se ranom zorom kako bi gostovao u Jutarnjem programu RTS-a, a to gostovanje je svega nekoliko sati nakon emitovanja već postalo legendarno. I to ne bez razloga.

Đurić, koji se često hvali kako voli da trči i učestvuje na maratonima, nije propustio priliku da jutros pokaže kako se po snegu najbolje trči. Posebno pred kamerama. Posebno kad sve vreme stojite, dok vam voditeljka ne da znak da je kamera uključena i da treba da počnete da trčite, pa onda da delujete zadihano kao da ste sve vreme trčali, piše Noizz.

Ljudi na društvenim mrežama nikako ne mogu da se dogovore šta je na ovom snimku zabavnije – da li to što se jasno vidi da je stajao sve dok ga voditeljka nije pozvala da potrči jer su u programu, ili to što direktor Kancerarije za KiM trči kao da je jutros prvi put u životu shvatio da ima noge i pokušava da nauči kako se koriste.

Zapravo, snimak je toliko smešan da vam niko ne bi zamerio ako biste na prvi pogled zaključili da je RTS ugostio Mister Bina ovog jutra, a ne visokog funkcionera SNS-a i čoveka koji je šef tima za pregovore Beograda i Prištine, kao i šef pregovaračke grupe za Poglavlje 35.

Zanimljivo je da Marko Đurić ovih dana nije jedini koji trči po snegu, želeo to ili ne. Brojni Beograđani se od sinoć bave raznim fizičkim aktivnostima, od brzog hoda do skoka u dalj, kako bi sa jednog dela grada stigli na drugi, jer javni prevoz ne funkcioniše, a ulice su toliko zaleđene da je i kolima teško probiti se bilo gde.

Ali, dobro, sad nam je bar Đurić objasnio koliko je to dobro za naše zdravlje, pa će trčanje po zaleđenoj ulici ne bismo li stigli na posao na vreme, biti daleko podnošljivije.

Iza tragičnog engleskog poslanice SNS-a krije se mnogo ozbiljniji problem (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

374 Shares
374 Shares
Share via
Copy link