Magazin Srbija

Evo kako izgleda Palmino zastrašivanje u praksi – on zna, on tuži, on sudi

dragan-markovic-palma
Foto: N1

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma saopštio je da je tužio sina predsednice Stranke slobode i pravde u Jagodini Katarine Jokić, zbog, kako je naveo, lažnog prijavljivanja obijanja stana.

Marković je u pisanoj izjavi naveo da je sin predsednice SSP u Jagodini 1. maja prijavio obijanje stana, ali je policija utvrdila da ne postoje tragovi obijanja, kao i da ništa iz stana nije ukradeno.

Podsetimo, ovako su izgledala ‘neobijena vrata’, a niko nikada i nije rekao da je iz stana nešto ukradeno već da je to pokušaj zastrašivanja:

Mojoj Katarina Jokić prijateljici, saborkinji i hrabroj Ženi koja je ustala protiv zla u Jagodini, OBIJENA SU I…

Posted by Marinika Tepić on Saturday, May 1, 2021

„Katarina Jokić i Marinika Tepić su odmah na svoje društvene mreže i u medije plasirale vest kako se vrši pritisak na članove Đilasove stranke u Jagodini, kako je obijen stan Katarine Jokić.

Niti je bilo obijanja stana, niti je stan Katarine Jokić, već njene majke“, izjavio je Marković.

Prema njegovim rečima, ovo je samo stara „uobičajena navika“ Marinike Tepić da u javnost „plasira svoje laži“.

„Marinika Tepić je prvo slagala na skandaloznoj konferenciji za štampu da je njen lažni svedok insajder ‘radio za Markovića’ u njegovom hotelu. Niti je radio za Palmu, niti je pomenuti hotel Palmin, a ispostavilo se da je lažni svedok funkcioner Đilasove stranke i kriminalac koji je više puta hapšen i osuđivan“, naveo je Marković, a prenosi Beta.

Tačno je, hotel nije Palmin već, pravno i formalno pripada njegovom sinu, da podsetimo i to. Da li je svedok lažan, kriminalac, i da li je član Đilasove stranke ne znaju ni mediji ni Tužilaštvo, ali, eto, ‘zna’ Palma. Sve.

U Jagodini cvetaju ruže i Palma, a sad se ‘rascvetavaju’ i vrata žena koje se bune

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Ne bavimo se pravim stvarima, sve poskupljuje dok nas zaglupljuju sa time ko je koga…. Ima li u ovoj zemlji policije i tuzilastva koji ce ovaj slucaj resiti? Drugo cim u neki slucaj politika umesa prste meni je to odmah sumnjivo.

OGLAS

PARTNERI SAJTA


857 Shares
857 Shares
Share via
Copy link