Magazin Srbija

Ožeži po Marijanu: SNS poslanik u susretu sa narodom samo trepće i mumla (VIDEO)

marijan
Printscreen

Svima nam je već dobro poznata politička situacija u Srbiji. Afere stižu jedna drugu već decenijama, a od kada je aktuelni režim Aleksandra Vučića zaseo na vlast mnogi njegovi poltroni pomislili su da će njihove beneficije i povlašćen položaj u državi trajati doveka.

Ničija nije gorela do zore, a jedna nepoznata žena sačekala je poslanika iz redova SNS-a Marijana Rističevića kako bi ga podsetila upravo na jednu takvu neupitnu zakonitost.

Snimak tog događaja objavljen je na društvenoj mreži Tviter, a gospođa je vrlo razgovetno i bez zadrške predočila poslaniku da će njemu i sličnima doći kraj sa padom „naprednjačko-mafijaškog narko kartela“.

– Sve što ste pokrali od ovog srpskog naroda biće Vam oduzeto, nemojte da mislite da će sve ono što ste Vi predali svojoj familiji, porodici i prijateljima moći da ostane – započela je izlaganje, u javnosti, nepoznata ženska osoba.

Ona je nastavila jednakom žestinom da se obraća Rističeviću pažljivo birajući reči.

– Vi ste nula i naprednjačko-mafijaški narko kartel će da padne kada predsednik naprednjačko-mafijaškog narko kartela, velikoizdajnik s Andrićevog venca bude pao, jer nemate politiku, nemate ništa. Vi samo znate da pljačkate, samo znate da lažete, da kradete i cela Vaša politika se sastoji od toga da veličate naprednjačko-mafijaški narko kartel – kazala je žena.

Rističević koji je nosio kačket sa državnim grbom mrmljajući je saslušao optužbe da je „pokrao ovaj narod i Srbiju“.

– Pokrao si moju domovinu i otadžbinu, ali da znaš da će i tome doći kraj – čuje se na samom kraju snimka pre nego poslanik Rističević odlazi sa svojim automobilom u nepoznatom pravcu.

Državni prostak broj 1, dr Atlagić, na čelu Odbora za obrazovanje, nauku i razvoj

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link