Srbija Vesti

Manijak povratnik startovao devojčicu (11) na autobuskoj stanici, policija na potezu

autobuska-stanica-nis

Jedna majka iz Niša upozorila je roditelje putem Fejbuka da je njenoj jedanaestogodišnjoj ćerki na autobuskom stajalištu u niškom naselju Trošarina prilazio nepoznati muškarac i zapitkivao je „da li je sama“.

Nasrtljivac je, kako prenosi Blic, odustao tek kada ga je oterao čovek koji je čekao autobus na istom mestu, ali je dete nesumnjivo već doživelo traumu i plaši se da nadalje samo ide do škole.

Incident se desio 18. januara, a pomenuti post na Fejsbuku ova Nišlijka je objavila 19. januara.

“Samo da skrenem pažnju roditeljima na Trošarini a i šire. Moje dete je juče popodne (18. januar, prim.aut) oko 17 časova čekala autobus na stanici prema Banji, čekala je autobus za Čalije. Kaže da joj je nekoliko puta prilazio muškarac i pitao je da li je sama ili je neko sa njom.

Ona se približila pored jedne devojke dajući mu do znanja da nije sama na stanici, međutim on je i tu prišao da pita da li je sama. Dete uplašeno naravno ima 11 godina. Prošao je drugi čovek i oterao ga na svu sreću. Ubrzo joj je naišao i bus.

Jedno neprijatno iskustvo koje je nju potreslo i zbog čega ima strah da ide i vraća se iz škole sama”, napisala je ova Nišlijka.

Majka devojčice kaže da muškarac koji je prišao njenoj ćerki i pitao je da li je sama, ima do 45 godina i da je srednje visine. Ona potvrđuje da je slučaj prijavila policiji i nadležnom tužilaštvu u Nišu.

Reagujući na objavu, Nišlije potvrđuju da dete nije izmislilo priču te, da osoba koja radi takve stvari zaista postoji i da su ga već jurili u tom kraju. Zato i sumnjaju da se možda radi o istom čoveku.

U Srbiji i dalje žive ljudi koji misle da trljanje perverznjaka u busu prija ženama

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link