Srbija Vesti

Maloletničko krvoproliće kod Gadžinog Hana

Nemanja A. (18) ubijen je rano jutros u masovnoj tuči u selu Zaplanjska Toponica blizu Gadžinog Hana.

Kako se nezvanično navodi, u sukobu je bilo više osoba starosti oko 18 godina, a Nikola je više puta uboden nožem s leđa u srce.

Preminuo je u kolima Hitne pomoći, na putu do bolnice.

U krvavom obračunu povređen je i M. T. (18) kog sumnjiče da je ubio Nikolu A. Hospitalizovan je zbog posekotina i u životnoj je opasnosti.

U incidentu je povređena i devojčica (14). Iz KC Niš, u kojem je hospitalizovana, rekli su da je ubodena nožem u grudni koš, ali da je van životne opasnosti.

Ranjena devojčica ima plitku ubodnu ranu i, kako je već navedeno, nije životno ugrožena.

“Devojci (14), konstatovana je lakša telesna povreda, takođe u vidu plitkog uboda u grudni koš, ali je ona potpuno stabilna, svesna i komunikativna, nije životno ugrožena”, saopšteno je iz KC Niš, a prenosi portal Nova.

Kako se nezvanično navodi, pretpostavlja se da je razlog krvavog pira droga koja se, kako tvrde meštani, nedavno pojavila u njihovom selu.

Meštani sela kažu da je ubijeni Nemanja bio dobar momak, ali da su problemi počeli kada se u selu, navodno, pojavila droga, koje, kako tvrde, ranije nije bilo. Komšije ubijenog takođe otkrivaju da Nemanja ima još šestoricu braće, kao i to da ga je dočekala ista sudbina kao i njegovog dedu, koji je ubijen.

Jeziv slučaj nasilja u Srbiji: Maloletnici pretukli dečaka sa posebnim potrebama, sve snimili i objavili na Internetu

13 Shares
Share via
Copy link