Magazin

Kadir jaše motku i sanja da je Mercedes, a njegov san živi ceo jedan veliki grad

kadir mercedes

Čovek sa slike zove se Kadir, a zovu ga Kadir Mercedes. Psihički je bolesnik i po čitav dan jaše na motki na koju je zakačio retrovizor i Mercedesovu zvezdu.

Najlepše u celoj priči jeste to što je jedan ogromni grad u potpunosti prihvatio Kadirov san o Mercedesu. U pitanju je turski grad Malatija.

Kadir stoji na semaforu, parkira svoj “auto” na parkingu, ostali učesnici u saobraćaju daju mu prednost i u potpunosti ga poštuju. Dakle, ceo grad svestan je tog “Mercedesa”!

On svoju motku vodi u Mercedesov servis, a majstori mu potpuno ozbiljno govore o kvarovima. Jedan mu je čak ugradio kasetofon, drugi retrovizore, a treći mu “održava” srebrnu zvezdu…

Pazite sad! Kada se pogrešno parkira ili “prekorači” brzinu, saobraćajna policija mu “piše” kazne, a katkada ga pošalju i na tehnički pregled! Cela Malatija, zajedno sa Kadirom živi njegovu priču!

Zar nije prijatno čuti da se čitav jedan grad upravlja prema motki jednog čoveka i to u vremenu kada se ubijamo i psujemo zbog parkinga i drugih gluposti…

A, ume Kadir i da se naljuti!

Jednom je odvezao svoju “limuzinu” na servis i majstoru je ispričao šta ga muči. Majstor je primio “vozilo” i rekao mu da dođe za dva dana. Kadir je došao u servis za dva dana, ali mu je rečeno da auto još nije gotov. Kada je došao narednog dana, majstor mu je opet rekao da nije gotov. Kada je Kadir opet došao i kada mu je majstor rekao da još nije gotov, ljutito mu je rekao:”Dosta je bilo! Vratite mi auto! Koliko dana idem kući peške…”

Dobri narod Malatije pokazuje nam da dobrota još uvek nije umrla.

Izvor: Facebook/Nista znali

Ćerka, supruga, sestra… Kijanu Rivs je izgubio sve koje je voleo, ali nikada svoju anđeosku dušu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
324 Shares
324 Shares
Share via
Copy link