Film Magazin

Ćerka, supruga, sestra… Izgubio je sve koje je voleo, ali nikada svoju anđeosku dušu

kijanu rivs

Otac ga je napustio kad je imao 3 godine i odrastao je sa 3 različita očuha. Njegov san da postane hokejaš srušila je teška nesreća koji je doživeo kao tinejdžer.

Ćerka mu je umrla na rođenju. Njegova supruga poginula je u saobraćajnoj nesreći. Njegov najbolji prijatelj River Finiks umro je od predoziranja. Njegova sestra je bila bolesna od leukemije.

I uprkos svemu što mu se dogodilo, Kijanu Rivs ne propušta priliku da pomogne onima kojima je to potrebno.

Kad je snimao film “Lake House”, čuo je razgovor dvoje kostimografa. Jedan je plakao jer će izgubiti svoj dom posto nije platio 20.000 dolara poreza. Istog dana Kijanu mu je uplatio potreban iznos na njegov bankovni račun.

Takođe je bolnicama donirao velike sume novca.

Kijanu je 2010. godine, na svoj rođendan, ušao u pekaru i kupio slatki kroasan s jednom svećom, pojeo ga ispred pekare i ponudio kafu ljudima koji su zastali kako bi porazgovarali s njim.

Nakon što je osvojio astronomske svote za trilogiju Matriks, glumac je donirao više od 50 miliona dolara osoblju za kostime i specijalne efekte, istinskim herojima trilogije, kako ih je nazvao.

Poklonio je i po Harli-Dejvidson svakom od kaskaderskih dvojnika.

I za mnoge popularne filmove, čak se odricao i do 90% svog honorara kako bi na snimanju mogle da se aganžuju i druge zvezde.

1997. paparaci su ga uhvatili kako provodi jutro s beskućnikom u Los Anđelesu, slušajući ga i satima pričajući o životu.

Većina zvezda, čineći dobrotvorne gestove, to izjavljuje u svim medijima. Kijanu Rivs nikada nije govorio da se bavi dobrotvornim radom, jednostavno je to radio iz moralnih razloga, a ne kako bi izgledao bolje u očima drugih.

On bi mogao da kupi sve, ali umesto toga svaki dan ustaje i bira jednu stvar koja se ne može kupiti, a to je da bude dobar čovek – Kijanu Rivs!

Ne, Kijanu Rivs nije prso, samo nas je podsetio kako izgleda prava ljubav

Čitajte Luftiku na Google vestima

2.2K Shares
2.2K Shares
Share via
Copy link