Srbija

Majka ubijene Noe ima samo jednu poruku za ubicu: „Za njega je smrtna kazna!“

majka-ubijene-noe
Foto: Facebook/ Boba Bata Milivojev

Boba Milivojev, majka je koja je 6. jula ove godine ostala bez deteta Noe. Danima je čekala da se pojavi na njenim vratima sa prepoznatljivim osmehom. Umesto toplog zagrljaja i najveće radosti, ova kuća u Kovilju zavijena je u crno.

Policija je u stanu u Beograda našla delove tela Noe Milivojev. Imala je samo 18 godina. Za njenu smrt osumnjičen je Ognjen D. kome je određen pritvor do 30 dana.

U policiji je, navodno, zločin priznao, ali ne i u tužilaštvu, piše Telegraf.

Roditelji Noe Milivojev juče su dali iskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Nakon toga novinari pomenutog portala čuli su se sa majkom Bobom.

Svedočila je pred tužiocem, a kako nam je rekla kada bi mogla da vidi osumnjičenog Ognjena postavila bi mu samo dva pitanja koja glase:

– Zašto si mi ubio dete i zavio našu porodicu u bol do kraja života? Da li si imao srca da je ubiješ, a znaš koliko te je volela?

Boba Milivojev, kako sama kaže, želi da ubica njenog deteta „bude osuđen na smrtnu kaznu“.

– Nažalost ona ne postoji u našoj zemlji, pa mu želim da doživi nešto najbolnije i najgore u životu i da se muči dok je živ u najgorim mukama. Ognjene nek te Bog kazni – kaže Boba Milivojev.

Neutešna majka tvrdi da ni u najgorim snovima nije mogla da zamisli da će neko na ovako surov način presuditi „divnom detetu, koje je bilo odličan đak, koga su svi voleli i ko nikome ništa loše nije uradio“.

– Nou nas je mnogo volela, a mi ćemo nju zauvek. Samo mogu da kažem ne dao Bog ovakvu tragediju nikome i bol koji osećaju njeni sestra, brat, roditelji i familija – kaže Boba i dodaje da više detalja o njenoj smrti još ne zna.

Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

– Prema naredbi o sprovođenju istrage sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev. To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je Nou sa kojom je bio u emitivnoj vezi, došla kod njega u stan, osumnjičeni ušao sa njom u verbalni i fizički sukob, te ju je najverovatnije zadavio i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova – navode u Tužilaštvu.

Potom je te delove tela rasporedio u veću PVC kutiju, manje PVC bure, jedan manji balon za vodu i jednu PVC kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojne, odnosno svo njeno tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove..

Na saslušanju se branio ćutanjem.

Noa Milivojev sahranjena u Kovilju, potresne scene na groblju, majka se onesvestila

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link