Magazin

Vapaj očajne majke: “Pogledajte šta je droga uradila mom sinu za samo 7 meseci” (FOTO)

majka-sin-droga
Foto: Facebook

Kodi Gibson iz Vencvila, Misuri, bio je bodibilder, a onda je upao u zamku narkomanije. Njegova majka objavila je na Fejsbuku fotografije svog sina pre nego što je počeo da koristi narkotike i fotografije koje su nastale sedam meseci kasnije kako bi prikazala pravo lice zastrašujućeg poroka.

Gibson je postao zavistan od metamfetamina i heroina, droga je izazvala niz zdravstvenih problema i skoro pa uništila njegov život i život njegove porodice.

“Ovo je lice meta i heroina”, poručila je njegova majka pored fotografija. Kobi Gibson je zbog droge oboleo od psihičkih smetnji, značajno izgubio na kilaži, dobio kožna oboljenja i jedno vreme živeo na ulici. Zavisnost od droge izaziva i probleme sa zubima, ozbiljna oštećenja na mozgu, uzrokujući gubitak pamćenja, psihozu i paranoju.

Njegova majka Dženifer Salften-Trejsi želela je da pričom o svom sinu skrene pažnju na ozbiljnost problema koje donosi upotreba droge. The Sun piše da je u Americi poslednje decenije došlo do šire upotrebe narkotika.

Kodi je na prvoj slici zdrav 26-godišnji mladić, a na drugoj fotografiji potpuno neprepoznatljiv.

“Ove fotografije su snimljene u razmaku od sedam meseci, toliko malo treba da neko bude uništen”, poručila je njegova majka. Kada je objavila ovu priču, njen sin je i dalje živeo na ulici, odbijajući da se vrati kući. Rekla je da noćima ne spava pitajući se šta se dešava sa njim.

“Naučila sam da se toliko ljudi i porodica suočava s istom boli, ali jednostavno ne govore o tome. Ovo je istinski problem u našem svetu, moramo da se udružimo i usredsredimo na rešenje…”, poručila je požalivši se da nadležni organi ne rade dobro svoj posao.

 

Kasnije je saopštila da je njen sin pronađen i da je krenuo na rehablitaciju. Godinu dana nakon toga pohvalila se da se Kodi dobro oseća i da oporavak teče kako treba.

“Put nije bio lak ni za njega ni za sve nas koji smo bili uključeni u to, ali nikada ne bih mogla da budem zahvalnija nego sada jer mi je sin živ i više ne koristi drogu. Vratila sam sina, moja deca su ponovo dobila brata, a moje unuke su dobile ponovo tatu!”.

Kodi, koji ima dve ćerke, napisao je na Fejsbuku prošlog meseca da je pobedio porok, piše The Sun.

U Srbiji se pojavila opasna droga GHB, služi da omami žrtve, na meti su najčešće devojke

Izvor: Blic žena

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link