Magazin

‘Gvozdeni Majk’ smekšao: Da sam ranije pušio marihuanu bio bih manje nasilan i bolji bokser

Mike-Tyson-Marijuana

Najavljujući svoju novu liniju kanabisa Tyson 2.0, koja se proizvodi u saradnji s korporacijom integrativnog kanabisa Columbia Care Inc., legendarni bokser Majk Tajson je izjavio da bi bio bolji bokser u ringu i manji agresivac izvan ringa da je marihuanu počeo pušiti ranije u svojoj karijeri.

U intervjuu za Yahoo! Finance Iron Mike je izjavio: “Život mi je bio mizeran, bio sam izvan kontrole. Tukao sam se sa svima. Kad bi me neko pitao za autogram, opalio bih ga u lice. Bio sam u haosu, a nakon što sam se penzionisao iz boksa, počeo sam pušiti travu. Shvatio sam da sam pogrešio što nisam počeo pušiti i pre. Trebao sam pušiti marihuanu dok sam boksao jer me stavljala u posebno stanje uma. Uz nju sam vrlo opušten, a što si opušteniji, bolji si borac, barem je tako bilo u mom slučaju.”

Prema onome što je otkrio 2019. godine, mesečno je za ostajanje u balansu pušenjem marihuane trošio čak 40 hiljada dolara, ali njegove promotivne izjave treba uzeti s dozom podozrivosti jer nije da nije dokumentovano kako je travu pušio i za vrijeme karijere – 2000. mu je bio pozitivno testiran na kanabis pa mu je pređašnja pobeda bila proglašena nevažećim dvobojem.

Tajson se biznisom kanabisa bavi od 2016. godine, a u najavljenoj novoj liniji nalaziće se raznoliki proizvodi, od pića do kolača.

Izvor: Klubikon

Bakica (94) u dugim gaćama prošvercovala 5 kilograma marihuane preko granice

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

56 Shares
Share via
Copy link