Magazin Svet

Bakica (94) u dugim gaćama prošvercovala 5 kilograma marihuane preko granice

Bakica, marihuana

Nekih se priča i nekih zaslužnih legendi zaista vredi podsetiti s vremena na vreme, a među njima je i sigurno i 94-godišnja baka koja je po stare dane rešila da se baci na dilovanje marihuane.

Naime, u pitanju je događaj iz 2010. godine kada američki carinici i granična patrola hvataju bakutanera sa golemom količinom droge. Gospođa koja je odlučila malo da pojača penziju, počela je da se bavi poslom “mule” (onaj koji prenosi drogu za nekoga) putujući iz meksičkog Nogalesa a  rekavši kako u Arizonu odlazi u šoping.

Bakica, marihuana

Računajući da bakicu od 94 godine neće niko zaustavljati, starica je planirana da obavi nešto sasvim drugo – prodaju i distribuciju droge, i to više od pet kila marihuane u paketićima pričvršćenima uz njezin torzo i noge.

Naravno, to nije bio jedini put da meksički karteli koriste starije osobe za prebacivanje narkotika preko američke granice, računajući na to da simpatični čičice i bakice neće izazivati previše sumnje. Verujemo da im većina takvih pokušaja upali, ali se nadamo i da je neko pomogao nesrećnoj bakici.

Izvor: klubikon.com

Žena heroj skočila u uzburkani okean i spasila 2 bureta piva koje je odnela poplava (VIDEO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

144 Shares
144 Shares
Share via
Copy link