Magazin

Filmska potera u Mađarskoj za Srbima koji su pokušali da opljačkaju zlataru (VIDEO)

madjarska-pljacka-srbi-zlatara

Mađarska policija je posle jurnjave automobilima uhapsila dvojicu Srba jer su pokušali da opljačkaju zlataru u gradu Debrecinu.

Stanovnica Debrecina je putem broja za hitne slučajeve podnela prijavu putem telefona za hitne slučajeve kada je primetila da su dva muškarca napala trećeg ispred zlatare.

Međutim, dok je ona sastavljala izveštaj, dvojica napadača su pobegla sa lica mesta. Policija u Debrecinu krenula je u potragu za počiniocima koji su bežali žutim automobilom.

Jedan od policijskih automobila uočio je žuti automobil u centru grada nekoliko minuta nakon objave i počeo da ih prati, piše B92.

Policijski automobili pokušali su da blokiraju put automobilu u bekstvu iz gotovo svih pravaca.

Vozač je počeo da paniči, a ubrzo nakon toga, uplašeni zbog policijskih automobila koji su ih pratili, žuti automobil je naleteo na neke automobile parkirane u blizini odmah nakon što je promašio skretanje.

Dvojica muškaraca su zatim počela da beže, ali ih je policija uhvatila.

Policija je saopštila da su dvojica Srba ušli u zlataru i odmah napali, a jedan od njih je uperio i pištolj u prodavca.

Zatim su obojica počela da ga udaraju i tuku. Trgovac je pokušao da se odbrani, pa su počeli da se tuku.

Pljačkaši su potom pokušali da spakuju nakit u crnu torbu, ali su na kraju morali da beže, pa su ostavili i pištolj i torbu.

Njih dvojica su priznali sve.

Četrdesetšestogodišnji Srbin i njegov 37-godišnji brat, osumnjičeni za oružanu pljačku, na saslušanju su sve priznali. Braća su privedena, a podnet je i predlog za njihovo hapšenje.

Objavljen snimak brutalne tuče u Grockoj, čuli se pucnji, sevale stolice (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

37 Shares
Share via
Copy link