Magazin

Odglumio je svoju smrt i snimao kako će mačka da reaguje (VIDEO)

<img src="https://i.ytimg.com/vi/V-F7tpdPZ-E Poređenja radi,

Vlasnici mačaka vrlo dobro znaju ko je gazda u kući i ko “kolo vodi”. Poznato je da je mačka kralj džungle, a ako to zaboravite, ona će vas bez izuzetka podsetiti.

Kakve su mačije emocije i da li ih je moguće dresirati?

Većina će vam na ovo pitanje odgovoriti grohotom jer ko je makar i na dan živeo s ovom životinjom, vrlo dobro zna da njih ne možeš naterati ni na šta što one same ne žele. Tako svojeglave i samo svoje i jesu nam fascinacija i ljubav neizmerna, pod uslovom da ih prihvatiš takve kakve su, jer one se sigurno neće truditi da prihvate tebe, u to budi siguran.

Kad mačka uđe u neku teritoriju, gospodar može biti samo jedan, a to nisi ti.

Zbog svega ovoga je večito pitanje u vezi s ovim prepredenim i radoznalim nevaljalicama – da li je mačka uopšte u stanju da voli čoveka? Ako ste ikada imali privilegiju da delite životni prostor sa njima, odgovor će sigurno biti “da”, jer naivni u svojoj ljubavi morate da verujete da je to istina.

One vas ljube, maze se s vama, spavaju ušuškane na vašem stomaku, ali ima li u tome vernosti i ljubavi kakvu nedvosmisleno pokazuju psi? Mala je šansa da ćemo saznati.

Ipak, momak koji stoji iza Youtube naloga TheMeanKitty odlučio je da testira svoju ljubimicu Spartu i da snimi kako će ona reagovati na njegovu isfoliranu smrt. Kako vi tumačite ovaj video koji nam prenosi portal Noizz?

Poređenja radi, isti eksperiment je sproveo i sa psom, a zanimljivo je da je ovaj drugi video imao čak nekoliko miliona više pregleda. I to dokazuje samo jedno – ljudi nisu spremni za svetsku dominaciju mačaka. Ali niko ih i ne pita.

5 životnih lekcija koje sam dobila od svoje mačke

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
127 Shares
127 Shares
Share via
Copy link