Magazin

Pevačica Ljupka Stević polupala dva automobila bišeg dečka, policijskog generala (VIDEO)

ljupka-stevic

Pevačica Ljupka Stević noćas je oko 23 sata polupala i oštetila dva automobila u vlasništvu njenog partnera, generala policije Dragiše Simića.

Pevačica je u besu tvrdim predmetom polupala sva stakla i izbušila gume, prilikom čega je zadobila povrede, te je završila na VMA, prenosi Nova.

Ona se potom oglasila na Instagram storiju, gde je napisala:

– Ako kojim slučajem izađe snimak jako čudan, znajte da sam to ja. A šta se zapravo desilo, videćemo. Javiće nam iz policije Voždovac. Za sad par kopči, ali preživeću.

ljupka-stevic-2

Potom je objavila niz snimaka na kojima je razlupani automobil njenog partnera, na čiji je račun uputila niz uvreda u nastavku.

ljupka-policajac

Ko je general Simić?

Policijski general Dragiša Simić i nekadašnji načelnik Saobraćajne policije javnosti je poznat kako po svojoj slabosti na pevačice, tako i po brojnim uspešnim policijskim akcijama, među kojima je čak i spektakularno hapšenje člana razbojničke bande Pink panter, koji je ukrao sliku Pola Sezana ogromne umetničke vrednosti.

U žižu javnosti i pre nekoliko godina dospeo je upravo zbog Ljupke Stević, nakon što je ona izazvala sudar vozeći automobil marke “Bentli”, koji je zaplenjen optuženoj narko grupi Darka Šarića, zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike.

Ovaj događaj izazvao je tada neviđeni skandal, o kome su čak i optuženi u slučaju Šarić otvoreno pričali na suđenjima tvrdeći da nije bilo dovoljno to što im je imovina bespravno oduzeta, već što je istovremeno rasprodavana na javnim licitacijama i data na upotrebu bliskim ljudima tadašnje vlasti, pa čak i ljubavnicama funkcionera.

View this post on Instagram

Svečana uniforma saobracajne policije RS #2013 #tb

A post shared by Dragisa Simic (@generalsimic) on

Uspešna policijska karijera generala Simića naglo je prekinuta nakon ovih događaja, ali i promene vlasti 2012. godine.

Tada je, osim što je smenjen sa mesta načelnika policije ubrzo i optužen za zloupotrebu službenog položaja i malverzacije sa kaznama za saobraćajne prekršaje.

Naime, optužnicom Trećeg osnovnog tužilaštva, Simiću se na teret stavlja da je uticao na to da više stotina postupaka zbog prekršaja u saobraćaju zastari, jer je navodno prijave držao u fioci.

Suđenje je i dalje u toku, a general Simić je više puta odbacio ove navode kao netačne.

MUP se oglasio povodom slučaja Tanje Savić: Evo kako je njen suprug odveo decu u Australiju

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

97 Shares
Share via
Copy link