Magazin

Devedesetih je lepotom zaludela svet: Kako danas izgleda čuvena Ljovisna iz popularne sapunice? (FOTO)

ljovisna
Foto: Printscreen

Najpre nas je zaludela Kasandra, a potom i ona – Ljovisna. Devedesetih gotovo da nije postojalo domaćinstvo koje nije pratilo latinoameričke telenovele, a jedna od omiljenih bila je i čuvena “Ljovisna”.

Prelepa glumica koja je tumačila glavni lik u pomenutoj seriji Skarlet Ortiz, pokupila je simpatije velikog broja publike, a mnogi se pitaju kako glumica danas izgleda, piše Srbija danas.

Skarlet Ortiz, rođena je u Karkasu 1974. godine. Bavila se glumom i manekenstvom, a bila je i mis Venecuele 1992. godine.

Skarlet je prihvatila ponudu da učestvuje u jednoj dečjoj emisiji, koja je bila okidač za razvoj njene karijere. Godine 1996. je dobila glavnu ulogu u sapunici “Ljovisna”, kada odlučuje da ozbiljnije zaplovi u glumačke vode.

Ogromnu popularnost širom sveta, pa i u Srbiji stekla je 1997. godine, kada se prikazivala serija Ljovisna, a posle toga su se ređale uloge u telenovelama.

Osim u “Ljovisni” imali smo prilike da je gledamo i u seriji “Ružna Beti”, koja joj je donela još veću popularnost. Od tog trenutka, postaje jedna od najtraženijih glumica na latinoameričkom tržištu.

Nakon što je zasnovala porodicu ponovo se vraća glumi, ali ovog puta snima u rodnoj zemlji, Venecueli.

Skarlet sa mužem, glumcem Julom Burkleom živi u Majamiju, sa kojim ima ćerku Barbaru. Iako ima 49 godina lepa glumica i dalje izgleda odlično i sprema je na nove profesionalne izazove i uloge.

Izvor: Srbija danas

Čuvena Kasandra kao da je pronašla eliksir večne mladosti i na pragu 6. decenije izgleda poput devojčice (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link