Magazin

„Moli boga da te ne nađem“: Mesi brisao pod dresom Meksika, bokser mu preti batinama (VIDEO)

Mesi zastava
Foto: Screenshot / Twitter

Mundijalsko ludilo je zahvatilo čitav svet i sve oči su uprte u grandiozne stadione u maloj pustinjskoj zemlji. Fudbal se diše i živi svakog trenutka, nema predaha, jer treba ispratiti pakleni tempo od četiri utakmice dnevno.

Već smo svedočili šokantnim porazima nekih velikih fudbalskih nacija, poput Nemačke ili Belgije, a verovatno je najveće iznenađenje priredila Saudijska Arabija, koja je uspela da pobedi Argentinu, jednog od prvih favorita za osvajanje titule.

Argentina je ipak uspela da se oporavi, pa je u utakmici drugog kola u subotu pobedila Meksiko sa rezultatom 2:0, na taj način se približavajući prolasku u osminu finala Svetskog prvenstva.

Nakon utakmice igrači Argentine proslavili su pobedu pesmom u svlačionici. Objavljeno je nekoliko videa iz svlačionice, a na jednom se vidi kako Lionel Mesi, strelac vodećeg gola, gazi dres Meksika, piše Index.

Taj je potez razljutio je Meksikance, a najglasniji protest je izrazio bokser Kanelo Alvarez.

-Video sam da je Mesi čistio pod našim dresom i zastavom. Neka moli boga da ga ne pronađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on treba da poštuje Meksiko.

Ne govorim uopšteno o svim Argentincima, već samo o ovom s*anju koje je Mesi napravio u svlačionici, koje smo svi videli – poručio je Kanelo.

Meksikanac je po mnogima najbolji bokser sveta van teške kategorije i četverostruki prvak supersrednje kategorije. U karijeri ima 58 pobeda, dva poraza i dve neodlučene borbe.

Izvor: Index

Slavni umetnici opsednuti fudbalom: Kad je Svetsko prvenstvo, Zemlja se drugačije zarotira

88 Shares
Share via
Copy link