Lifestyle Magazin

Radi od 9 do 5, a onda postaje 600 godina star vampir, pije ljudsku krv i beži od svetla

Lilith Vampyre (27) iz Londona tvrdi da je vampir star 600 godina, a zbog neobičnog načina života skupila je čak više od 150 hiljada pratilaca na Instagramu.

Iako ima sasvim običan posao, Lilith je svoj život posvetila da živi ‘vampirskim’ životom, odnosno pridržava se određenih pravila ponašanja, prenosi ladbible.com.

View this post on Instagram

𝔊𝔦𝔳𝔢 𝔶𝔬𝔲𝔯𝔰𝔢𝔩𝔣 𝔱𝔬 𝔪𝔢, 𝔥𝔞𝔲𝔫𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔥𝔢𝔯 𝔢𝔣𝔣𝔦𝔤𝔶, 𝔅𝔢𝔞𝔯𝔦𝔫𝔤 𝔡𝔬𝔴𝔫 𝔬𝔫 𝔪𝔢, 𝔟𝔩𝔦𝔫𝔡𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔥𝔢𝔯 𝔩𝔢𝔤𝔞𝔠𝔶 𝔊𝔦𝔳𝔢 𝔶𝔬𝔲𝔯 𝔰𝔬𝔲𝔩 𝔱𝔬 𝔪𝔢, 𝔥𝔞𝔲𝔫𝔱𝔢𝔡 𝔟𝔶 𝔥𝔢𝔯 𝔢𝔣𝔣𝔦𝔤𝔶, 𝔗𝔥𝔯𝔬𝔲𝔤𝔥 𝔱𝔥𝔢 𝔴𝔦𝔫𝔡, 𝔰𝔥𝔢 𝔠𝔬𝔪𝔢𝔰 𝔱𝔬 𝔪𝔢 Apologies for not posting as often lately, I have more interesting content planned for you soon! What would you like to see from me this year? Coat @punkrave.ch

A post shared by 𝕷𝖎𝖑𝖎𝖙𝖍 (@lilith_vampyre) on

Izbegava direktno sunce i sunčevu svetlost, a tvrdi kako najviše energije ima tokom noći. Njena očaranost vampirima započela je kada je bila devojčica te je počela da gleda filmove i čita knjige o vampirima.

– Prvo sam upoznala ovakav život kada sam pogledala Drakulu i tada su me očarala ova mistična bića. Volela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomogla da pronađem i druge ljude poput sebe”, ispričala je.

Veruje da je vampir postala s 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila njen ‘stvarni’ život i počela se u skladu s njim i ponašati.

Ona ne izgleda samo kao vampir iz raznih knjiga i filmova, već je priznala da pije ljudsku krv. Otkriva kako krv dobije od osobe koja razmišlja isto kao i ona, te da ta osoba nikada nije u opasnosti kao u filmovima.

– Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je ukus gvožđa, poput bakra. No ukus je različit kod svakog. Napravimo rez na neprimetnom delu tela i od tamo dobijamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno”, kaže Lilith.

Lilith veruje da zapravo ima 600 godina, a i tvrdi kako oseća veliku povezanost s prošlošću.

– Ponekad se osećam prastaro. Uvek me je zanimala istorija i puno se promenilo od tada, ali stari svet mi je poznat, kao da sam živela u njemu, objašnjava.

Takođe je otkrila kako u svom životnom stilu istinski uživa. Najviše joj se sviđa osećaj slobode i moći, ali i druženja s ‘drugim vampirima’. Za nju je ovaj život ključ za lično napredovanje, ali i shvatanje ljudske vrste i života.

Fetiši koje muškarci obožavaju, ali vam to nikad neće priznati

Čitajte Luftiku na Google vestima

Mladen Borocki

Putnik, panker i stručnjak za istoriju, kulturu i običaje Islanda

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

31 Shares
Share via
Copy link