Film

Lijam Nison posle 11 godina isključio sa aparata ljubav svog života

Čuveni holivudski glumac Lijam Nison (64) dao je lekarima dozvolu da njegovu suprugu Natašu Ričardson isključe sa aparata koji su je punih 11 godina održavali u životu. Glumica je sve to vreme provela u komi, u koju je pala nakon teške nesreće na skijanju.

“Stajao sam kraj njenog kreveta i rekao joj, iako me nije čula, da je volim. Rekao sam joj: ‘Draga, iz ovoga se više ne vraćaš, udarila si glavom. Otišla si. Vraćamo te u Njujork gde ćemo skupiti prijatelje i porodicu’”, ispričao je kasnije glumac i otkrio da su njih dvoje imali dogovor da ukoliko se desi da neko ostane u vegetativnom stanju, ovaj drugi isključi aparate.

Lijam je tako i uradio, a Natašino srce, bubrezi i jetra su donirani, piše portal Nova.

Podsećanja radi, Nataša je bila na skijanju u Kvebeku kada je kobnog 18. marta 2009. pala i udarila glavom u stazu. U početku nije mislila da je povreda ozbiljna, pa je odbijala da poseti lekara. Umesto toga, nazvala je supruga i rekla mu: “Dragi, malo sam pala na snegu”.

Iako je glumac prvim letom došao u Kvebek, bilo je kasno. Njegova supruga je ubrzo pala u komu usled izliva krvi na mozak, a u životu su je održavali aparati.

Holivudski glumački par Lijam Nison i Nataša Ričardson 15 godina živeli su srećnom i skladnom braku, koji je prekinula stravična tragedija.

Lijam nikada nije prežalio gubitak, kako je uvek nazivao, ljubavi svog života.

Njih dvoje su se upoznali 1993. godine kada su sarađivali na jednom mjuziklu. Iako je Nataša tada bila udata, njih dvoje su se zaljubili i ubrzo započeli vezu. Već sledeće godine su se venčali, 1995. dobili prvog sina Majkla, a 1996. Danijela.

Miša je bio veliki glumac, ali ni jedna uloga ne može da se meri sa onim što mu je režirao život

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link