Vesti

Zaposlene u Lidlu i u novoj godini očekuju brojni benefiti

Lidl proširio paket benefita za zaposlene

Kompanija Lidl je u Srbiji za pet godina poslovanja, a zahvaljujući izuzetnoj posvećenosti zaposlenima, na tržištu rada stekla status jednog od najpoželjnijih poslodavca. Ove godine Lidl je, u sklopu svoje strategije za brigu o zaposlenima proširio paletu pogodnosti uvođenjem novih i proširenjem postojećih, kako finansijskih, tako i nematerijalnih benefita za zaposlene u svim sektorima.

Povećanje plata, jednokratne isplate, više dana godišnjeg odmora, kartice za zaposlene, program podrške, privatno zdravstveno osiguranje, samo su neki od benefita koje zaposlene u Lidlu očekuju u novoj poslovnoj godini.

Povećanja osnovne zarade, poklon vaučeri i više dana godišnjeg odmora

Sve zaposlene u Lidlu očekuju dobre vesti sa početkom nove poslovne godine – pa tako, na primer, zaposlene u prodaji očekuju povećanja osnovne zarade čak dva puta u ovoj godini, u martu i u septembru, a Lidl će obezbediti svojim zaposlenima i jednokratne finansijske isplate tokom godine.

Još jedna lepa vest za zaposlene ove kompanije je da će, počevši od nove poslovne godine, svi zaposleni na raspolaganju imati 2 dana više godišnjeg odmora u odnosu na ranije, tj. 24 umesto dosadašnjih 22 dana godišnjeg odmora, a maksimalan broj dana podignut je sa 25 na 28 dana godišnjeg odmora.

Takođe, zaposleni ostvaruju pravo dodatnog dana godišnjeg odmora na svake navršene tri godine radnog odnosa u Lidlu.

– Izuzetno mi je drago što i u novoj poslovnoj godini donosimo lepe vesti i proširujemo paletu benefita za naš Lidl tim. Svih 3.500 koleginica i kolega prodavaca, menadžera, logističara i drugih struka i specijalnosti jednako doprinosi snazi naše kompanije, a ceo paket benefita koji smo za njih pripremili rezultat je pažljivog osluškivanja potreba zaposlenih, sa željom da svakoga dana individualno, ali i kao tim napredujemo – izjavila je Ivana Marković, izvršna direktorka za Ljudske resurse i članica upravnog odbora u Lidlu Srbija, dodavši da je težnja ka konstantnom unapređenju ono što kompaniju Lidl Srbija čini jednim od najpoželjnijih poslodavaca.

U decembru, a kao priprema za prazničnu sezonu, svi zaposleni u kompaniji su tradicionalno dobili jednokratnu isplatu sredstava na kartice za zaposlene, koje se koriste za kupovinu u Lidl prodavnicama, a pored novogodišnje isplate, Lidl će svim svojim zaposlenima dodatno na kvartalnom nivou uplaćivati sredstva na Lidl kartice, pružajući dodatnu podršku kućnim budžetima svom timu.

Zaposleni u Lidlu već su navikli na to da kompanija priprema i poklone povodom značajnih datuma kao što su to novogodišnji praznici, 8. mart, polazak u školu i slično.

Kako mi je Lidlovo održivo poslovanje pomoglo da smršam

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link