Srbija Vesti

Lidl uskoro u Retail Parku „Nest“ Obrenovac

Lidl Srbija prodavnica

Na adresi Kralja Aleksandra I 159, u Retail parku Nest Obrenovac, kompanija Lidl Srbija će 6. aprila otvoriti svoju 20. prodavnicu u Beogradu. Kompanija je prošlog meseca otvorila novu prodavnicu u Senti, sada će u Obrenovcu, a u planu je i dalje širenje Lidl mreže.

– Dostižemo broj od 67 Lidl prodavnica u Srbiji, a poverenje potrošača koje nam svakodnevno ukazuju daje nam podstrek da nastavimo da širimo našu maloprodajnu mrežu i postanemo pouzdan partner još većem broju srpskih domaćinstava – izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija.

Lidl prodavnica u opštini Obrenovac izgrađena je po najmodernijim arhitektonskim zahtevima u saradnji sa oko 20 srpskih izvođačkih kompanija. Nalazi se u sklopu Retail parka Nest Obrenovac, na dohvat ruke onima koji su svoje vreme odvojili za šoping, ali i ljubiteljima piknika – obzirom da je u neposrednoj blizini izletišta Zabran.

Lidl tim će se otvaranjem ove prodavnice proširiti za oko 25 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite, poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve. Podsećamo, Lidl je svim svojim zaposlenima uz februarsku platu obezbedio bonus u iznosu od 50% zarade i najavio povećanje plate svim zaposlenima od marta, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%.

Pored pažljivo odabranog asortimana sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, Lidlovi potrošači će u novoj prodavnici imati prilike da uživaju i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom. U susret uskršnjim praznicima, Lidl svojim potrošačima nudi i Deluxe i Favorina liniju ekskluzivnih proizvoda.

Radno vreme ove Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 21 čas svakog dana u nedelji.


O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 66 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.

Lidl mi je obeležio auto jer sam parkirala na “invalida”, još mi uši bride od sramote

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
68 Shares
Share via
Copy link