Magazin

Slobodan 1. maj za sve Lidl prodavce

Lidl Srbija_Slobodan 1. maj za sve prodavce

Povodom predstojećeg Međunarodnog praznika rada, Lidl prodavnice u našoj zemlji neće raditi u ponedeljak, 1. maja, dok će u nedelju, 30. aprila, vrata za sve potrošače biti otvorena po uobičajenom radnom vremenu, od 08.00 do 22.00 časa, osim onih koje i inače rade do 21.00 čas.

Kao kompanija koja razume značaj balansa između posla i privatnog života, Lidl Srbija je prepoznala prvomajske praznike kao pravu priliku da se timovima u prodaji slobodnim danom zahvali na nesebičnom trudu i posvećenosti radu.

Ovaj dan zaposleni u Lidlu će provesti sa svojim porodicama i prijateljima.

Od 2. maja potrošači će prema redovnom radnom vremenu prodavnica moći da uživaju u jedinstvenom Lidlovom asortimanu pažljivo odabranih proizvoda, najboljeg odnosa cene i kvaliteta.

Kompanija Lidl Srbija nudi brojne benefite svojim zaposlenima, poput petodnevne radne nedelje i plaćenog svakog minuta rada uz pomoć elektronskog sistema evidencije radnog vremena, kao i privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve.

Nedavno, Lidl je svim svojim zaposlenima uz februarsku platu obezbedio bonus u iznosu od 50% zarade, a od marta su svi zaposleni u Lidlu dobili povećanje plate, što za prodavce znači povećanje u iznosu od oko 10%.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.000 prodavnica, kao i više od 200 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 67 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.

“Stop bacanju hrane”, kaže Lidl i daje popust do 80% na namirnice pred istekom roka trajanja

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link