Srbija Vesti

Krv nije voda, ali zato mleko iz srpskog Lidla bukvalno jeste

lidl mleko
Foto: Ilustracija

Nemački lanac supermarketa „Lidl“ uputio je javno izvinjenje građanima zbog tehničke greške prilikom koje se u pojedinim pakovanjima umesto mleka našla voda, prenosi RTS.

Kompanija je saopštila da je laboratorijskim analizama proizvođača na 42 uzorka proizvoda istog LOT broja, potvrđeno da nisu zabeležena odstupanja u kvalitetu proizvoda, već da je došlo do tehničke greške prilikom pakovanja i da je umesto mleka napunjena voda.

„Proizvod je bezbedan i ne dovodi do zdravstvenog rizika u slučaju konzumacije, a iz prodaje su povučene sve preostale količine“, navode iz „Lidla“.

Naglašavaju i da kompanija, u asortimanu, pod svojom robnom markom ima „isključivo proizvode od dobavljača koji su sertifikovani po najvišim međunarodnim standardima kvaliteta i bezbednosti“.

„Žao nam je što smo prouzrokovali neprijatnost i pozivamo sve potrošače koji su kupili ovaj proizvod i primetili nedostatak da se jave našoj službi za potrošače ili direktno u prodavnicu, kako bismo bili u mogućnosti da zamenimo proizvod ili nadoknadimo novčani iznos“, poručili su iz „Lidla“.

Razmislite za koji novac rade kasirke, pre nego se sledeći put brecnete na njih

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

267 Shares
267 Shares
Share via
Copy link