Picerija Libero iz Novog Sada je mala porodična firma, a njihov meni je takav da će zadovoljiti i najveće probirljivce. Jelovnik je sačinjen od najboljih namirnica i domaćeg testa za pizze bez aditiva. Testo se svakog jutra ručno mesi.
Ovaj brend su osnovali Maja i Mladen Bajić, mladi Novosađani koji su kulniraski zanat pekli u zapadnoj Evropi. Firma je osnovana 2016. godine, a danas imaju 6 zaposlenih.
Libero Pizza – počeci
– Početkom 2016. godine, donosimo odluku da pokrenemo mali porodični posao, sa iskustvom koje smo supruga Maja i ja imali u zemlji tako i inostranstvu. Iznajmili smo poslovni prostor i pokrenuli projekat u koji je uloženo dosta truda, rada, energije… Tada smo imali samo veliku želju, znali smo da će biti u pitanju picerija, i da samo sa kvalitetom možemo opstati. Konkurencija je bila ogromna, što od poznatih brendova, što od otvaranja sve više malih lokala koji se bave prodajom hrane – seća se Mladen.
Početak, kao svaki drugi, težak i neizvestan.
– tokom prva dva meseca, supruga i ja smo obavljali takoreći sve, od čišćenja lokala, nabavke, marketinga, uređivanja prostora (onog što nismo stigli do otvaranja), samog rada, proizvodnje i prodaje, i do 18 sati dnevno dnevno. Videvši da sami dalje ne možemo, zaposlili smo pizza majstora, i kako je posao rastao, danas u našoj porodičnoj firmi radi 6 ljudi.
Kvalitet i uspešne godine
Sam koncept i ljudski odnosi u Libero piceriji su takvi da se svi ophode kao jedna velika porodica, što i sami gosti mogu da uoče.
– Obeležili smo dve uspešne godine poslovanja. Uspešne, po mnogo čemu, jer svakodnevno dobijamo nove i zadovoljne mušterije, naš mali porodičan posao postaje mini brend u Novom Sadu. Veliki broj poznatih firmi kod nas naručuje svoje doručak, ručak, a do toga smo došli isključivo kvalitetom, odnosom prema gostu, i vođenjem računa i o najmanjim sitnicama. Svakodnevan rad, trud ulaganje u marketing društvenih mreža, oglašavanja na radio stanicama, video bimovima, brendiranje automobila, nagradnih igara, u kombinaciji sa odličnim, ukusnim, prepoznatljivim proizvodima došli smo do uspešne dve godine poslovanja – kaže Maja Bajić.
Standardi za najbolju picu
Libero Pizza Novi Sad posluje po svim standardima i propisima, imaju redovnu i čestu analizu i proveru proizvoda u Institutu za javno zdravlje Vojvodine, imaju najnoviju liniju opreme, mašina…
– Svaki dan naši majstori mese testo, i pripremaju sve namirnice kako iz naše zemlje tako i iz uvoza, da po specijalnim recepturama svakodnevno izlazi kvalitetan, i proizvod koji će vam probuditi sva čula. Svežina svih namirnica je uvek u prvom planu, i kod nas ćete uvek imati svež i veoma ukusan proizvod – kaže ona.
U piceriji Libero je širenje kapaciteta, i otvaranje još jedne poslovne jedinice u Novom Sadu.
Saradnja
Libero pizza doo otvorila saradnju sa humanitarno-ekološkom organizacijom ČEPOM DO OSMEHA u akciji besplatna pizza za sve trudnice, koja je od početka aktuelna.
Komanije partneri sa kojima dele uspeh:
- ARUM DOO iz Beograda, koja se bavi distribucijom i snabdevanjem ugostiteljskih objekata
- Coca Cola koja je sve njihove marketinške ideje sprovela u delo
- MAGIC MOMENTS, tim koji je pravio fotografije, video snimke i dosta marketinških projekata
- PADRINO, kuriska služba koji uvek brzo i kvalitetno sve porudžbine odnese na bilo koju adresu u Novom Sadu i okolini.
Adresa: Cankareva 21
Kontakt Telefon: 021 661 8685 i 064 0 400 990
Web: https://www.liberopizza.com/
Jeste li već bili u Piceriji Libero?
POVEZANO: Najbolje pizze u Novom Sadu
Dodaj komentar