Magazin Putovanja

More u septembru za manje od 10€ po noćenju, jeftino uživanje bez gužve

albanija
Foto: IntoAlbania

Septembar je iza ćoška ali letu nije kraj. Oni koji izbegavaju gužve na plaži znaju da je septembar idealan mesec za odomor. Manje ljudi znali mir na plaži, bez čekanja u marketima, bez gužve u restoranima, bez glasne muzike i čepova u saobraćaju. I na kraju najvažnije, cene u septembru su daleko povoljnije. Za manje izdvojenog novca dobijate pravo uživanje i odmor.

Proverili smo koje destinacije su najpovoljnije u septembru, te ukoliko niste iskoristili sve dane odmora, bez dileme pravac na more.

Grčka

Kao i u predsezoni, prelepa Grčka nudi fantastične aranžmane po niskim cenama. Odmah da razjasnimo, pod fantastičnim aranžmanom podrazumevamo samo more i čist i uredan smeštaj. Ovaj paket možete dobiti po ceni od 10 evra po osbi po danu. Astra travel nudi aranžman od 10 dana na Sartiju za 100 evra a polazak je početkom septembra.

Grand Turs nudi 10 dana na Olympic Beach sa uključenim prevozom za 150 evra po osobi.

Sa agencijom Dream Land možete na Skijatos za samo 120 evra na 10 noći a u nekim vilama postoji mogućnost doplate polupansiona po ceni od 15 evra po danu.

Turska

U Sarimsakli možete otputovati za 270 evra na 10 dana sa uključenim prevozom. Hoteli su sa 3 zvezdice a ukoliko dolazite sopstvenim prevozom, cena se umanjuje za 60 evra.

Turistička agencija Sabra Travel nudi aranžmane za Kušadasi po ceni od 155 evra po osobi sa uključenim autobuskim prevozom. Pored toga usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.

Viva Travel agencija u ponudi ima paket aranžman od 6 dana autobusom u Istanbulu za samo 106 evra po osobi. Hotel se nalazi u centru grada a u cenu je uračunat doručak na bazi švedskog stola.

Crna Gora

Na Adi Bojani, na samom ostrvu možete odmarati po ceni od 29 evra po osbi po danu a u cenu je ukljućen polupansion. U Budvi se može iznajmiti četvorokrevetni apartman po ceni od 25 evra po danu. U Igalu su cene slične kao i u Ulcinju i kreću se od 10 do 15 evra po osobi po noćenju.

Crna Gora nikad jeftinija, apartman za četvoro od 20 €, pivo od 2 €, restorani kao u Beogradu

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

558 Shares
558 Shares
Share via
Copy link