Lifestyle Moda

Letnji trendovi – top 5 boja lakova za nokte

Sređeni i obojeni nokti su sastavni deo svakog outfita. Leto je pravo vreme da eksperimentišete sa različitim nijansama lakova za nokte, a mi vam otkrivamo koje su boje aktuelne ove sezone.

Mornarsko plava

Mornarsko plavi nokti su uvek u trendu, naročito u letnjim mesecima. Poseban hit ove sezone su tamno plavi i mornarsko plavi lakovi sa šljokicama. Ovakve nijanse najbolje izgledaju na kratkim, kockastim noktima.

deborah_golden_rose_plavi_l
lilly.rs

Golden rose, 149 dinara; Deborah 297 dinara

Nijanse žute

Tokom leta naročito su popularne jarke nijanse noktiju, poput žute. Za razliku od prethodnih sezona kada su se nosili fluorescentni lakovi, sada su moderni jači tonovi. Žuti lak savršeno se uklapa uz kupaće kostime svetlih boja i ističe preplanuli ten.

maybelline_deborah_zuti_lak
lilly.rs

Maybelline 115 dinara; Deborah, 535 dinara

Tamnosiva

Iako su tamni lakovi uglavnom rezervisani za hladnije dane, tamnosive nijanse su idealne za letnje dane, kao kontrast veselim letnjim bojama i dezenima odeće. Oni koji ipak preferiraju upadljivije nokte mogu dodati šljokice da bi postigli veći efekat.

deborah_essence_sivi_lak
lilly.rs

Deborah, 535 dinara; Golden rose, 89 dinara

Crvena

Dugi crveni nokti su oduvek bili osnova ženstvenog izgleda i ako ne volite da eksperimentišete, oni su uvek siguran izbor. U letnjem periodu se preporučuju otvorenije i koralne nijanse crvenih lakova.

rimmel_crveni_lak

Rimmel, 479 dinara

Bronzana

Bronzani lakovi savršeno idu uz bronzani letnji ten. Ovakve nokte možete upotpuniti lepršavim haljinama tirkiznih boja i tako postići savršen orijentalni izgled.

max_factor_bronzani_lak

Max Factor, 629 dinara

Pročitajte više o noktima koji svetle u mraku

 

Avatar

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


23 Shares
Share via
Copy link