Magazin Srbija

Podignuta rampa, voz juri, signalizacija ne radi, direktor se češlja

Zahvaljujući samo pažnji vozača na pružnim prelazima u Leskovcu se ne događaju nesreće jer se skoro na svim prelazima duž pruge u ataru grada Leskovca kvare mehanizmi kojima se rampe spuštaju, a signalizacijom upozorava vozač da je prelaz trenutno zabranjen.

voz-prelaz

Fotografije na kojima se vidi nedozvoljena situacija i propust železničara, napravio je čitalac JuGmedie juče u 16,30 sati kod “Male vage” u centru Leskovca, s pitanjem: “Dokle više?”.

Ove fotografije samo su jedne u nizu koje naši čitaoci šalju skoro svakodnevno. Ovoga puta nismo zvali predstavnike Železnice Srbije, budući da smo sigurni da bismo opet dobili odgovor kako to nije tačno, te da sve funkcioniše besprekorno, piše Jugmedia.

Pokazalo se da se u Železnicama Srbije ništa suštinski nije promenilo nakon što je prethodni direktor Dragoljub Simonović bio prinuđen na podnese ostavku. Simonović je u svojoj samovolji otišao toliko daleko da je poručio zastrašivanje paljenjem kuće novinara Milana Jovanovića. Jedno obično zastrašivanje metodama Srpske napredne stranke, gde je Simonović ugledan funkcioner, umalo da završi likvidacijom novinara i njegove porodice.

Predsednik Vučić je na njegovo mesto postavio Gorana Adžića pre 2 godine, a stvari su i dalje iste – raspad i razbibriga. Jedni što novinare ne spaljuju. Bar zasad ne.

Statistika ne laže: U Norveškoj 1, a u Srbiji 534 poginule osobe u saobraćajnim nesrećama

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

36 Shares
Share via
Copy link