Magazin Srbija

Lepljenje sveže rekonstruisanog Tvrđavskog mosta u Nišu – Al’ su ga opravili, svaka im čast!

tvrđavski most
Foto: T. T.

Pukotine na niškom Tvrđavskom mostu kod prvih stubova staklene konstrukcije na dve strane pojavile su se dve nedelje nakon što je on otvoren za pešake, a iz Direkcije za izgradnju navode da one nisu na mostu, te da sa njim nemaju nikakve veze.

Obnova Tvrđavskog mosta dugačkog 50 metara počela je početkom marta 2020. godine, a zvanično je završena posle skoro godinu i po dana, a sada je mostu potrebno novo krpljenje.

“Al’ ga je opravio, svaka mu čast”, čuvena je replika iz filma “Maratonci trče počasni krug”, a može se primeniti na slučaj Tvrđavskog mosta u Nišu.

– Evo, zalepili nam most. Sad je k’o nov – prokomentarisala je predsednica GrO SSP Niš, Jelena Milošević.

Sveže rekonstruisani Tvrđavski most je za pešake otvoren 2. avgusta, a nakon dve nedelje pojavile su se pukotine kod prvih stubova staklene konstrukcije i to na dve strane.

Sliku popucalog mosta Nišlije dele i na društvenim mrežama, a neki od komentara su: Sramota; E, ovo je profesionalno urađeno; Ma to mož’ se zalepi; Preteraše ga s taksistima, mnogo ih je bilo….

Podsetimo, obnova Tvrđavskog mosta dugačkog 50 metara počela je početkom marta 2020. godine, a zvanično je završena posle skoro godinu i po dana, što je kod građana izazvalo bes.

Most rekonstruisali 500 dana, posle 2 nedelje počeo da puca, pitanje bezbednosti bez odgovora

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
186 Shares
186 Shares
Share via
Copy link