Poznati Svet

Predator Leonardo Dikaprio svaku devojku ostavi kad napuni 25, sada je otkriveno i zašto

leonardo di kaprio
Printscreen

Leonardo Dikaprio već decenijama nosi ozloglašeni status holivudskog predatora koji juri devojke u ranim dvadesetim i ostavlja ih čim napune 25 godina.

Sada je konačno izvor blizak glumcu otkrio zašto to sve radi, prenosi Wanted podsećajući da je Leonardo Dikaprio nedavno petogodišnju vezu sa manekenkom Kamilom Morone.

I to ne bi bilo ništa neobično da se konačno neko nije dosetio da pobroji sve ljubavi slavnog glumca i shvati da je svaka njegova veza trajala dok devojka nije napunila 25 ili čak i manje.

Spisak mlađanih lepotica koje je Dikaprio ostavio

– Čim upozna devojku, sat počinje da otkucava. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je ako pokuša previše da mu se približi –  ovim rečima je izvor blizak Leonardu Dikaprio opisao njegove odnose sa devojkama za list „Page Six“.

Dikaprio je, očito sasvim opravdano, dobio ozloglašeni status holivudskog predatora koji juri devojke u ranim dvadesetim.

Tako je Žizel Bunšen ostavio sa 23, Bar Rafaeli sa 25, Blejk Lajvli sa 23, Erin Hartherton sa 22, Toni Garn sa 21, Ninu Adgal sa 25 i na kraju, Kamilu Morone, takođe sa 25.

Već ima novu devojku i ona ima 22 godine

Ipak, izgleda da nakon raskida sa Kamilom Morone nije dugo patio, pa je tako prema pisanju Daily Maila, pao na čari 22-godišnjeukrajinske lepotice Marije Beregove.

Iako su bivše Leonarda Dikaprija poznate javnosti, osim imena i prezimena nikada nisu pričale za medije.

Jednim delom jer oskarovac retko kad daje intervjue, osim u slučaju kada promoviše novi film i tada njegov PR uglavnom daje instrukcije novinarima koja pitanja smeju da mu se postave, a koja ne.

S obzirom na to da do sada nijedan novinar nije uspeo da naljuti Dikaprija jasno je da nikada nije postavio „čuveno pitanje“ – o ljubavnom životu.

Potpisuju ugovore o tajnosti?

Teorija o odnosu Leonarda i mladih devojaka sa kojima je bio u vezama, sve dok nisu napunile 25, izazvao je jedan od najpopularnijih tvitova u poslednja tri dana.

Naime, korisnica se zapitala – kako izgleda proces raskida u slučaju Dikaprija.

– Da li počne sa svađama nekoliko meseci pre nego što napune 25 godina? Da li se te devojke probude na 25. rođendan i sačeka ih poruka – izvini, ja ovo ne mogu. Ljudi, šta se događa –  stoji u tvitu.

U odgovoru na inicijalni tvit pojavljuje se sumnja da Dikaprio potpisuje ugovore sa devojkama koje ne smeju ništa da izjavljuju za medije tokom i posle veze, niti da bilo šta dele na društvenim mrežama.

– Verovatno i one same potpišu da budu deo te igre na dve-tri godine. Vrlo je jasno da je svaka njegova veza klasičan PR za medije. Niko ništa ne bi posumnjao da se slučaj „prestara si posle 25 godina“ ne ponavlja već dve decenije. Sigurno ima nekog angažovanog da ih nalazi i upoznaje sa njim i da rade kako on kaže, što govori kakav je čovek – piše u odgovoru.

Izvor: Wanted

Holivudski glumci koji su brutalno loše progovorili na srpskom (VIDEO)

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

4 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap