Srbija

Supruga lekara nasilnika imala jezive povrede, tukao je 27 dana, slomio joj rebra i nadlakaticu

lekar-supruga
Foto: Instagram, Printscreen

Poznati plastični hirurg sa Vojnomedicinske akademije N.O. (48) doveden je u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu gde će izneti svoju odbranu zbog nasilja u porodici.

Prema detaljima iz krivične prijave on je 27 dana tukao i zlostavljao svoju suprugu I.O. (42). O tome svedoče njena polomljena rebra, nadlaktica, podlivi i modrice po telu i nogama, piše Telegraf.

– Komšije su pozvale policiju zbog buke koja je dopirala iz kuće bračnog para. I.O. je otvorila vrata i rekla da je „došlo do verbalne rasprave između nje i supruga“.

Ona je tvrdila da je nije tukao, ali na njenom licu bile su masnice. Policija je pozvala lekare Hitne pomoći. Nesrećnoj ženi u bolnici u Zemunu konstatovane su teške telesne povrede. Prelom rebara, nadlaktice i mnogobrojne masnice.

Lekari su se zgrozili kada su videli noge I.O. koje su bile u podlivima i hematomima. Mogli su samo da zaključe da su svedoci zlostavljanja i mučenja koje je žena danima trpela. Žrtva nasilja u porodici tokom istrage otkrila je motiv zlostavljanja koje je trpela i ćutala – kaže naš sagovornik blizak istrazi.

I.O. je nakon ukazane lekarske pomoći puštena na kućno lečenje.

Od N.O. policija je oduzela dva pištolja.

O nasilju u porodici obavešten je Centar za socijalni rad u Zemunu.

Gde potražiti podršku?

Bilo koja osoba, koja je žrtva nasilja, može da prijavi zlostavljača na broj 192, ili na poseban SOS telefon 0800100600.

To može učiniti i pozivanjem SOS ženskog centra na brojeve telefona 021422740 ili 0691936899, a možete ih kontaktirati i putem mejla na [email protected] ili [email protected]

Takođe, više informacija možete potražiti i na sajtu sigurnakuća.net, gde možete pronaći kontakte centara za socijalni rad po različitim regionima, SOS telefona, kao i aktivnih skloništa (sigurnih kuća) po gradovima, kao i kontakte svih policijskih uprava i opštinskih tužilaštva na teritoriji Srbije.

Prijavite i potražite podršku, zaustavimo nasilje nad ženama!

Poznati lekar pretukao suprugu, žena u teškom stanju primljena u zemunsku bolnicu

90 Shares
Share via
Copy link