Horoskop Horoskopski znakovi

Lav, Devica i Škorpija u aprilu 2023. proživljavaće pakao, a nedaće će ih slomiti

zabrinuta devojka

Proleće većini horoskopskih znakova donosi svež dašak energije i novi polet, ali uvek ima i onih koji s buđenjem prirode potonu u probleme i nedaće.

Čuveni turski astrolog Murat Kojun posebno je izdvojio tri znaka Zodijaka kojima april 2023. godine neće ostati u lepom sećanju, već će im doneti brige i muke.

Lav

Za Lavove će druga polovina aprila biti puna iznenađenja. Moraće da budu pažljiviji u odnosima sa ljudima koje vole, kao i da se potrude da sačuvaju brak. Svaki odnos mora da evoluira, što će biti njihov zadatak u drugoj polovini aprila 2023. godine.

Sve što su želeli vezano za karijeru se menja, postaviće nove ciljeve. Nisu isključene ni druge ponude za posao, pa čak ni promena profesije.

Devica

Device će imati priliku da konačno reše složene porodične odnose i počnu da pišu novu životnu priču. Iako ovo nije ono što zapravo žele, u dužem vremenskom periodu će im biti od koristi.

Sledeći mesec će biti vreme velikih promena za osobe rođene u ovom znaku, iako će morati da se prilagode novim okolnostima, što će biti teško za njih. Astrolog savetuje da se smire i prihvate sve što im proleće donosi, inače će samo pogoršati situaciju.

Škorpija

Prema astrološkim prognozama, Škorpije će tokom aprila biti izazvane na polju porodičnih odnosa, ne samo sa užom porodicom i partnerom, već i sa bližom rodbinom. Moguće su promene u braku, a sve će zavisiti od njihove spremnosti na kompromise i želje da izbegnu konflikte.

U drugoj polovini aprila, očekuje ih niz izazova i problema na poslu koji će ih naučiti kako da unaprijede svoju komunikaciju sa drugima. Takođe, savetuje se Škorpionima da obrate pažnju na svoje zdravlje i da ga održavaju tokom cele godine.

Izvor: Najžena

Najkraći opis svakog horoskopskog znaka u samo 3 reči pogađa suštinu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

261 Shares
261 Shares
Share via
Copy link