Film

Tarantino je okupio ekipu od koje će vam se zavrteti u glavi

Proslavljeni režiser Kventin Tarantin oobjavio je imena još sedam glumaca koji će se naći u glumačkoj postavi za njegov novi film „Bilo jednom u Holivudu“ (Once Upon a Time in Hollywood). Ono što se do sada zna, dovoljno je da svaki filmofil poskoči od oduševljenja i „poludi“ od neizvesnosti.

Kako prenosi IndieWire, izvor blizak produkciji tvrdi da su neki od tih glumaca Demijen Luis (Damian Lewis), Dakota Fening (Dakota Fanning) kao i Klifton Kolins (Clifton Collins Jr.) koji se redovno pojavljuje u ostvarenjima ovog režisera.

Svi oni pridružiće se glumačkoj postavi koju do sada čine Leonardo Dikaprio (Leonardo DiCaprio), Bred Pit (Brad Pitt), Margo Robi (Margot Robbie), Bert Rejnolds (Burt Reynolds), Kurt Rasel (Kurt Russel), Tim Rot (Tim Roth) i Majkl Medsen (Michael Madsen).

Radnja ove drame smeštena je u 1969. godinu, a Leonardo igra Rika Daltona, neispunjenog televizijskog glumca koji živi pored Šeron Tejt (Sharon Tate), koju igra Robi.

Luis će tumačiti ulogu jednog od najvećih zavodnika tog vremena Stiva Mekvina (Steve McQueen), dok je Fening poverena uloga jedne od članica Mensonovog (Charles Manson) kulta koji su Tejt oduzeli život.

Emil Herš (Emile Hirsch) tumačiće ulogu frizera Džeja Sebringa (Jay Sebring), koji je izgubio život kad i Tejt, a Nikolas Hemond (Nicholas Hammond) dobio je ulogu glumca i režisera Sema Vonamejkera (Sam Wanamaker).

Manje je toga poznato o tri lika za koja se ne zna da li su bazirana na stvarnim ličnostima, a igraju ih Kolins, Kit Džeferson (Keith Jefferson) i Luk Peri (Luke Perry).

Sony je zakazao premijeru “Once Upon a Time in Hollywood” 9. avgusta 2019. godine.

Najbolji srpski glumci tokom prethodnih 50 godina

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
64 Shares
Share via
Copy link