Cena jednog obroka poznatog turskog kuvara iznosi koliko i manji stan u Beogradu.
Nusret Gokče je postao jako popularan na društvenim mrežama, gde promoviše specifičnu hranu koju sprema i način na koji je služi.
Mnoge poznate ličnosti kao i ljudi koji mogu da priušte skupu hranu su imali veliku želju da probaju njegovu hranu. On je postao poznat 2017. godine, a zbog svoje posebnosti je veoma brzo postao veoma cenjen i tražen. Najupečatljiviji deo njegovog performansa je način na koji on soli hranu.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
Nusret Gokče ima celi lanac steak-house restorana u nekoliko turskih gradova kao i u Dubaiju, Njujorku, na Mikonosu, a služio je zvezde poput Antonija Banderasa, Tomija Hilfigera, Ašera, Andreu Bočelija, Al Paćina, Marka Varlberga, Malumu i mnoge druge…
Prošle godine je otvorio restoran u Londonu, koji se našao na udaru brojnih kritika zbog loše usluge, neukusne hrane i enormnih cena. Neki gosti su dobili račun od 37.000 funti što bi bilo 5 miliona dinara, prenosi espreso.co.rs.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
Jedan razočarani gost napisao je: „Suvo suvo suvo. Bljutavo. Očigledno, Salt Bae štedi na soli – kao i na svim drugim vrstama ukusa. Rasipanje novca. Lažov s društvenih mreža. Žao mi je ljudi koji su uvereni da je ovo dobra hrana.“
Izvor: espreso.co.rs
Dodaj komentar