Magazin Novi Sad

Prijave za konkurs za 900 subvencija za kupovinu bicikala od 20. avgusta

biciklisti-novi-sad
Novosadska kritična masa /Foto: Slobodan Šušnjević

Udruženje „Novosadski ekološki centar“ raspisalo je konkurs za dodelu subvencija za kupovinu bicikala u Novom Sadu u drugom krugu ovog projekta. Biće podeljeno devet miliona dinara, a kako je subvencija 10.000 dinara po osobi, u ovom krugu 900 Novosađana može da računa na pomoć u kupovini bicikla.

Uslovi za prijavu na konkurs su isti kao i prethodni put, odnosno samo jedna osoba iz domaćinstva može dobiti novac, pod uslovom da nije u periodu od tri godine već dobila takva sredstva. Uslov je i da je državljanin Srbije i da ima prebivalište u Novom Sadu.

Zainteresovani se prijavljuju preko sajta Gradske uprave za zaštitu životne sredine www.environovisad.rs i na sajtu www.vozibicikl.rs od podneva 20. avgusta do podneva 23. avgusta i biće primljeno 1.100 prijava.

Rang lista će biti objavljena u roku od pet dana nakon završetka prijava, a prednost imaju prvih 900 prijavljenih, piše 021.

U prvom krugu ove subvencije dobilo je 702 Novosađanina, a interesovanje bilo deset puta veće jer je primljeno više od 7.000 prijava.

Ispred vrtića prelaz koji ne vodi nikuda i prepreke bez smisla i logike – lajtmotiv života u Srbiji

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

278 Shares
278 Shares
Share via
Copy link