Lifestyle Magazin

Za 400 € kupio seosko domaćinstvo i mir u šumskoj idili na istoku Srbije (VIDEO)

seosko imanje
Foto: Printscreen

Na svom Jutjub kanalu majstor Mario redovno deli svoja iskustva i otkrića, a jedno od najzanimljivijih je sigurno – seosko imanje od 40 ari u istočnoj Srbiji koje je jedan njegov poznanik kupio za samo 400 evra.

– Sad ću da vam pokažem seosko domaćinstvo koje je čovek kupio za 400 evra. Dakle, nije izmišljena priča, nije laž, govori Mario dok pričom vodi do imanja uz cvrkut ptica.

– Nije veliki plac, oko 40 ari. Bilo je ulaganja, uspeo je put da napravi. Struje nema, ali ima vode. I čovek je sklepao ovu kućicu, mali salaš, i to njemu služi za lov, on dođe da se relaksira, da se odmori, objašnjava Mario.

U toj kućici se nalazi soba sa tri kreveta, sto, šporet na drva i komoda, a jednu prostoriju vlasnik je rezervisao za sušenje mesa. Na placu je napravio i baštu, a u jednom delu je „instalirao“ kadu koja se stalno puni hladnom vodom iz obližnjeg potoka, piše Vojvodina info.

U tom zaseoku nema signala za mobilni telefon, a nije postojao ni put nego je napravljen nakon što je lovac kupio seosko domaćinstvo. Majstor Mario naveo je da još ima takvih placeva na prodaju, ali da se retko pojavljuju u oglasima. Kako je kazao, treba da se dođe u ovaj deo Srbije i da se potraži.

Izvor: Vojvodina info

Luka ima jedva 18 i sam održava celo seosko imanje, nije dozvolio da mu očevina zaraste u korov

Reklama

Ekipa Luftike

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

215 Shares
215 Shares
Share via
Copy link