Srbija Vesti

Kupila diplomu medicinske sestre i 3 meseca radila na neurologiji u Smederevu

bolnica
AP Photo/Maya Alleruzzo

Ona je kupila diplomu u Beogradu pa je predala nadležnima u Smederevu i odradila svoj pripravnički staž u bolnici.

Na svu sreću, niko je nije primio u radni odnos jer je na vreme otkrivena. Istina, koliko je zaista na vreme znaju pacijenti kojima je u međuvremenu “pomagala”.

Ele, kako saopštava tužilaštvo u Smederevu,  nakon uspešno sprovedene istrage tokom koje su prikupljeni svi relevantini dokazi, podnelo optužni predlog protiv N. Č. (27) zbog krivičnog dela falsifikovanje isprave.

Naime, nakon održanog glavnog pretresa doneta je i javno objavljena osuđujuća presuda kojom je N. Č. proglašena krivom za navedeno krivično delo, te joj je izrečena uslovna osuda, kao i mera bezbednosti oduzimanja predmeta.

Naime, u toku dokaznog postupka je utvrđeno da je osuđena nabavila, a potom i upotrebila falsifikovanu diplomu jedne srednje medicinske škole u Beogradu, sa zvanjem medicinska sestra – tehničar, i istu priložila uz molbu za obavljanje pripravničkog staža u bolnici i upravo na osnovu takve lažne isprave zaključila ugovor o volontiranju sa navedenom ustanovom za vremenski period od 04.06.2018. godine do 04.09.2018. godine.

Osuđena je u navedenom periodu pripravnički staž obavljala na odeljenju za neurologiju i odeljenju za produženo bolničko lečenje.

Izvor: Nova.rs

Nisam znao da mi je diploma lažna, dobio sam je na poklon od”

Čitajte Luftiku na Google vestima

156 Shares
156 Shares
Share via
Copy link