Magazin

Kum patosirao mladu, mladoženju pljunuo, a onda uzeo mikrofon i objasnio zašto

svadba
Foto: ilustracija / iserbiatravel.com

Iako naslov implicira da je kum vandal i nasilnik, neurotičar i agresivac, posle objašnjenja „tabanja“ mladenaca njegovo ponašanje postaje ipak malo jasnije. To svakako nije opravdanje za ono što je ovaj čovek učinio 2021. godine, tokom venčanja svog druga.

Naime, pre prvog plesa mladenaca, ustao je, prišao nevesti koja je pričala sa majkom i lupio joj šamar, a kada mu je uzvratila, udario ju je pesnicom u lice, te je pala na pod, prenosi News 13.

Mladoženja Semjuel je dotrčao, ali kum njega nije ni pipnuo, već ga je samo pljunuo u lice.

Razjarena porodica sa obe strane pritrčala je kumu da ga izbaci sa venčanja, ali on je, okružen svojim prijateljima, ujedno i mladoženjinim drugovima, zamolio samo da uzme mikrofon, kaže nekoliko reči i sam će otići sa proslave.

Rikardo je rekao kako ga je mlada, inače njegova tajna devojka, “vukla za nos” poslednje dve godine obećavajući mu da će raskinuti sa budućim mužem, njegovim prijateljem, pošto je bila oduvek zaljubljena u njega.

Potom je dodao da je zbog bogatog i uspešnog muža abortirala, iako ju je kum preklinjao da to ne čini jer je više od svega želeo dete s njom.

– Računica joj je bila jasna, udati se za bogatog muža. Iako je mene oduvek volela. Na kraju mi je pre tri nedelje samo saopštila iznenada da se udaje i da joj se nikad više ne javim ni telefonom. A pre toga mi je obećavala da ćemo imati budućnost. Čak smo i dete napravili!

– A Semjuel mi je prošle godine pozajmio novac kad nisam imao šta da jedem i posle tri nedelje me je jurio da mu odmah vratim sve, iako je imao na računima toliko para da nas sve ovde može kupiti – rekao je besni kum naglašavajući da je prihvatio da dođe na venčanje samo zbog toga što se osećao dužnim da to uradi jer mu je Semjuel pomogao kada mu je gorelo pod nogama.

Izvor: kurir.rs

Mlada ostavljena pred oltarom zajednički dom ‘pretopila’ u silikone, a na medeni mesec otišla s mamom (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

35 Shares
Share via
Copy link