Novi Sad Uncategorized

Kuda u šetnju u Novom Sadu?

Ne dozvolite da celu zimu provedete u kući ili stanu, već zimske večeri ili jutra iskoristite za šetnju. Povedite dečka, devojku, prijateljicu, ženu, muža, brata ili sestru. Sigurno će i vašim kućnim ljubimcima prijati šetnja, a osim što je ovo zdravo, sigurno ćete se osećati bolje na svežem vazduhu. Kada dođete kući obavezno se ugrejte uz šolju čaja ili kuvano vino. Mi smo izdvojili nekoliko krajeva grada gde biste već večeras mogli da prošetate.

Liman

Deo oko Limanskog parka, kao stvoren je za šetnju. Ima nekoliko pešačkih i biciklističkih staza, a u parku možete sesti na klupu i predahnuti. Ako ste voljni možete produžiti skroz do keja.

liman-setnja-novisad
Foto: Jovana Rakić ©

Kej

Novosadski kej se naravno našao na našoj listi, jer je ovo mesto gde uvek ima i onih što šetaju, i onih što trče, voze rolere ili bicikl. Tu su i otvorene teretane, kao i prostor gde možete pustiti svoje kućne ljubimce.

kej-setnja-zima
Foto: Jovana Rakić ©

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

213 Shares
213 Shares
Share via
Copy link