Magazin

SNS je prava stvar za sve! Kristijan Golubović nastavlja da promoviše naprednjake (VIDEO)

Jedan od najpoznatijih kriminalaca i učesnik rijalitija Aleksandar Kristijan Golubović (51), nakon izdržane osmogodišnje kazne na koju je osuđen zbog trgovine drogom, čim je pušten na slobodu iz požarevačkog zatvora “Zabela”, potpisao je ugovor i postao zvanično prvi učesnik “Zadruge 4”.

Osim toga Golubović je krenuo i u “promociju” vladajuće stranke, koju u sopstvenoj režiji sprovodi već nedeljama unazad na režimskim televizijama, piše Nova.rs.

Ličnu promociju nazovi šoumena sa nekakvim X faktorom, na kog treba da se ugledaju mladi naraštaju, kao i “promociju” SNS – a i predsednika Vučića, nastavio je na televiziji Hepi gostujući u emisiji “Glamur”.

Golubović je ispričao kako planira da se bavi politikom, skupi 20.000 potpisa i okupi mlade koje će da podučava “odgovornoj politici”.

Ali je, izgleda, ipak rešio da, dok ne osnuje svoju stranku, svu podršku pruži naprednjacima, jer su oni “napredni kako im i samo ime govori”, zaključuje on.

“SNS je prava stvar za sve!”, poručuje osuđivani kriminalac putem TV emitera sa nacionalnom frekvencijom, a onda se koncentriše na lik i delo predsednika Srbije:

– Uzmimo čoveka Aleksandra Vučića, koji nosi sako od 2.500 dinara, farmerke od 1.500, ništa se nije promenio. On će da ostavi trag.

Zatim se osvrnuo i na predsednikova velika dela.

– Kada se vozim autoputem od Čačka do Beograda, ja se osećam kao što sam se osećao u Švajcarskoj pre 25 godina – naglasio je Golubović kako bi što verodostojnije dočarao “napredak” naše zemlje.

Kako slikovito vodi kampanju SNS možete pogledati u videu od 1:33 minuta.

Na sve to, bivši robijaš je juče u direktnom prenosu sa vlasnikom Pinka potpisao ugovor i postao zvanično prvi učesnik “Zadruge 4”, koja navodno treba da startuje od septembra.

Ideja je valjda da Golubović “oplemeni” rijaliti i da ga učini dostojnijim gledanja, s obzirom na lepezu svojih talenata i sposobnosti koje se protežu od “sporta i slikarstva”, pa sve do dilovanja drogom.

Zaista, kakav svestran gospodin… Pravi primer Srbiji, nema šta…

Podsetimo, sam Mitrović je tokom pandemije izašao sa idejom ozoniranja krvi kao lekom protiv koronavirusa.

Ovu su ideju osporavali mnogi stručnjaci i upozoravali javnost na opasnost promovisanja ovakvih neutemeljenih tvrdnji i nasedanja masa na prazne priče.

Između ostalog je pravo pitanje kako shvatiti favorizovanje osuđenog kriminalca na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i koliko njegovo “angažovanje” u predizbornoj kampanji odmaže ili doprinosi popularnosti vladajuće stranke.

Inače, dilovanje nije jedina kriminalna radnja zbog koje je Kristijan bio na robiji. On je osuđivan i zbog oružanih pljački, preprodavanja ukradenih vozila, iznuđivanja novca i drugih nedela.

Tokom izdržavanja osmogodišnje kazne u požerevačkom zatvoru, više puta je odbijena njegova molba za uslovni otpust jer je višestruki povratnik u vršenju različitih krivičnih dela.

Odbornik koji je na Uskrs komšiji polomio vilicu – ponovo na listi SNS

1.2K Shares
1.2K Shares
Share via
Copy link