Magazin Poznati

Kralj Čarls posetio džamiju u Londonu i pošteno se obrukao pocepanim čarapama (FOTO)

Kralj čarls
Foto: Eddie Mulholland - WPA Pool / Getty Images

Nikada nije dobro imati pocepane čarape – em što možete nazepsti u hladnim danima, em što se možete propisno obrukati ukoliko dođete kod nekoga u posetu, a domaćin zatraži da izujete cipele.

Međutim, ukoliko ste pomislili da je ovaj “modni krik” rezervisan samo za one sa praznijim buđelarom, prevarili ste se, pošto i britanski monarh u svojoj fioci takođe ima arsenal starih bušnih čarapa.

Naime, kralj Čarls je ove nedelje odlučio da poseti istorijsku džamiju u istočnom Londonu, a zbog stanja svojih čarapa dospeo je na naslovnice gotovo svih novina u zemlji.

Čarls i njegova supruga Kamila svratili su u sredu u džamiju u Brik Lejnu, a tokom njihove posete dočekala ih je gomila ljudi i plesači.

Čarls i Kamila
Foto: Getty

Čarls je obukao elegantne crne pantalone i košulju, a preko toga je nosio crni kaput. Kamila se opredelila za elegantan beli ​​kaput, koji je uparila sa crnim kožnim rukavicama i crnim čizmama iznad kolena, piše Index.

Kako običaji nalažu, Kamila je po ulasku u džamiju pokrila glavu maramom. Čarls, koji je obuo par sjajnih crnih svečanih cipela, takođe ih je izuo na ulazu u zgradu, otkrivajući pritom i – rupu na čarapi.

Kralj čarls čarape
Foto: Getty

Međutim, ukoliko ste pomislili da britanskoj monarhiji u poslednje vreme ne ide najbolje, ovaj detalj više oslikava Čarlsov smisao za modu.

Iako se ne govori previše često o njegovom izgledu, kralj je poznat po tome da odeću koju nosi reciklira, a često ju koristi i nakon što je već dobrano istrošena.

Izvor: Index

Kralj Čarls je u četrdesetim godinama spavao s plišanim medom, Dajanu umalo ubio zbog njega

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link