Beograd Magazin

Plavuša iz Beograda kao pravi profesionalac pelješi radnju, samo je zaboravila na kamere

Kradja torbe
Foto: Printskrin/espreso

Ne samo što kradu, nego što imaju srca da ostanu na mestu „zločina“. Baš kao junakinja poslednje pljačke iz Mirijeva u Beogradu čiji je „rad“ osvanuo na internetu. Naime, u pitanju je snimak na  društvenoj mreži Instagram na kome se vidi kako je  gospođa plave kose rešila sebe da počasti i to za džabe!

-Poštovani , ukradena je tašna u tašnerskoj radionici u Mirijevu , molim dotičnu da je vrati inače snimak iz radionice ide u policiju . Tašna je od mušterije,  piše u snimku na kome se vidi osoba koja uzima tašnu naočigled drugog kupca, bez i malo stida i srama.

Podsetimo, nedavno je i naš poznati glumac Ivan Mihailović imao sličnu scenu kada mu je lopov ukrao trotinet, a sigurnosne kamere su i njega uhvatile, kao i gospođu iz današnje priče.

Na snimku se jasno vidi da Mihailović ostavlja trotinet ispred prodavnice, a muškarac koji prolazi pored, zagleda, zatim pali cigaretu, vraća se i uzima prevozno sredstvo.

– Juče me je mleko koštalo više nego što sam planirao! Nikada mi niko nije ništa ukrao, sada prvi put, i mogu vam reći da je prilično glup osećaj – naveo je on, uz snimak koji je pokazao svima.

– Ovaj isti tip je istog dana ukrao još dva bicikla i dve torbice na Zvezdari. Šerujte i vežite se, pozdrav! – dodao je Mihailović, a mnogi su mu uputili brojne poruke podrške povodom krađe električnog trotineta.
Izvor: espreso.co.rs

Srpskom glumcu ukrali trotinet pred radnjom, lopov zapalio pljugu i odvezao ga (VIDEO)

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

33 Shares
Share via
Copy link