Beograd Magazin

Krađa Golfa u Beogradu u stilu Nadrealista, lopovi primenili oprobanu taktiku (VIDEO)

Krađa golfa beograd
Foto: Screenshot / Instagram / moj_beo_grad

Polako ali sigurno se vraćaju nesrećne devesete u Srbiji – nestašica mleka, apeli da se štedi struja, najave potencijalnih restrikcija, pad životnog standarda i krađa vozila, koja je postala gotovo svakodnevna pojava.

Ako ste mislili da se kradu samo skuplji automobili – varate se, jer su na meti i stari favoriti, poput neuništivog Golfa dvojke.

O tome najbolje svedoči snimak koji je osvanuo na Instagram stranici moj_beo_grad, na kojem se vide dvojica sumnjivaca kako se muvaju oko belog Golfa, parkiranog u jednom beogradskom kvartu.

“Radili” su vrlo temeljno, sa dobro pripremljenom taktikom – kada bi prošao neko od komšija, malo bi se udaljili od automobila, a zatim na miru nastavili sa “poslom”.

Slično kao i u čuvenom skeču Nadrealista, samo ovoga puta nije naišla narodna milicija da moraju da se pravdaju da je “zaled’la brava”, niti vlasnik sa kalašnjikovom.

Naprotiv, kad su bili sigurni da je vazduh čist, samo su seli u Golfa i odvezli automobil u nepoznatom pravcu.

Vlasniku je samo ostalo da uputi molbu građanima preko ove društvene mreže, da nazovu broj 064 1082406, ako neko ima neku informaciju o ukradenom vozilu registarskih oznaka BG-2381-KB.

Iskreno se nadamo da će ga naći, jer znamo da je popularna “dvojka” opaka mašina, a da će bezobrazni kradljivci dolijati pravdi, za promenu.

Kradljivci automobilskih delova i bicikala u NS sve bahatiji, a “posao” obavljaju ekspresno (VIDEO)

OGLAS

158 Shares
158 Shares
Share via
Copy link