Magazin

Konobarica Miki koja je ojadila Nemce za milion € krije se na Balkanu, policija dobila više od 150 dojava

konobarica-miki
Foto: Instagram

Već treći mesec policija traga za Mirnesom S. iz Bosne i Hercegovine, koja je 14. oktobra iz kompanije za transport novca ukrala milion evra. Međutim, čak i nakon toliko vremena, policija joj ne može ući u trag.

Kako je portparolka policije Ilona Bon izjavila za nemački RTL, policija veruje da se Mirnesa S. krije negde na Balkanu.

Naime, tokom božićnih i novogodišnjih praznika dobili su više od 150 dojava, gde se sugeriše da je verovatno pobegla u Bosnu i Hercegovinu, prenosi Crna hronika.

Podsetimo, Mirnesa S.je imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. Još uvek nije objašnjeno na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Da je verovatno imala pomoć pri krađi veruju mnogi, a među njima i njen bivši radni kolega Ivan Angelov, koji za RTL izjavio da je prvo bio šokiran.

– Da, prvo sam bio šokiran. Ali, istovremeno, ne mogu reći da sam bio iznenađen. Uvek je govorila da više ne želi da radi, da samo želi da se provodi – rekao je on.

Mnogi njeni prijatelji veruju da je imala pomoć u svemu tome. Angelov dodaje da je bila u stanju da uradi sve za svog muškarca, pa verovatno nije sama sve to organizovala.

Na pitanje da li misli da Mirnesa S. treba da se preda, on odgovara: “Ne znam da li je taj novac vredan svega toga”.

Iz policije podsećaju da je i dalje aktuelna nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

“Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji”, saopštila je policija u Stutgartu.

Konobarica iz BIH koja je pokrala nemačke milione preveslala i saučesnike u pljački (FOTO)

49 Shares
Share via
Copy link